FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Primul jucător de la FCSB care o spune răspicat: „Am făcut ozonoterapie rectală când eram acolo” + un alt club din România folosește aceeasi metodă

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 12:04

Andrei Prepeliță, fost campion cu FCSB, este primul jucător care recunoaște că a folosit ozonoterapia cât timp a fost jucător la echipa antrenată pe atunci de Laurențiu Reghecampf. 

A surprins în direct la GSP LIVE când a dezvăluit că aceeași metodă era folosită de Nicolo Napoli, la Universitatea Craiova. A vorbit deschis despre metodele folosite și de Thomas Neubert și cum reușeau steliștii să fie în cea mai bună formă. 

„Ne antrenam foarte mult și foarte bine cu Tommy. Forță, alergări. Noi începeam antrenamentul cu jumătate de oră de TRX, minge medicinală, cardio. Abia apoi făceam cu mingea. Am muncit mult. Nu luam nimic interzis.

Am făcut ozonoterapie. Cea legală. Era o metodă de refacere bună. Și la Craiova făcusem. Apăruse aparatul când era domnul Napoli. Cealaltă metodă nu era legală, dar nu am apelat la ea. Am făcut și criosaună. Toate echipele mari. La Craiova nu am vrut să fac. I-am zis doctorului că nu vreau. M-a convins”, a zis Prepeliță la GSP LIVE. 

Reporterii Gazetei au descoperit dovada folosirii în masă a ozonoterapiei la FCSB în mandatele lui Reghecampf. Clubul și jucătorii neagă utilizarea metodei interzise imposibil de depistat, dar FCSB a cumpărat un aparat proiectat și pentru autohemoterapie. Gazeta a scris pe larg despre acest subiect. 

CITEȘTE:

FOOTBALL LEAKS FCSB a cumpărat din Germania un aparat care poate să dopeze! Secretul lui Reghecampf: ozonoterapia în masă. Clubul recunoaște, jucătorii nu: “Ne băgau gaz în fund”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
lucghencea
lucghencea  •  26 Februarie 2019, 21:45

Niciun fotbalist Stelei nu s-a dopat vreodata si fac un apel la dvs. sa nu confundati clubul cu denumire clandestina ilegala si ilicita dintre 2003-2014 cu clubul STEAUA Bucuresti . fecesebistii nu sunt Stelisti si viceversa . NU DEZINFORMATI !

dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  26 Februarie 2019, 14:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  26 Februarie 2019, 14:05

si prostul iosif face asa ceva, de aceea e lasat de gesepisti sa posteze simultan de pe opt conturi, explicatia ar fi ca devine invizibil..:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează