FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

EXCLUSIV Probleme mari pentru fotbalistul pe care Becali spera să ia 50 de milioane: "Vor să-i rezilieze contractul"

Articol de - Publicat marti, 13 martie 2018 11:17

În 2014, la vârsta de 17 ani, Robert Vîlceanu avea la FCSB o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro, lucru confirmat chiar de Gigi Becali. Acum, însă, situația nu mai e deloc roz pentru mijlocașul care e sub contract cu Astra.

Atât el, cât și Bogdan Chipirliu au fost trimiși la echipa secundă a Astrei din Liga a 3-a, deși la începutul acestui sezon, când au fost aduși, li s-a promis că antrenorul se va baza pe ei.

"Cei doi au fost anunțați în ultima zi de transferuri că vor fi trimiși la echipa a doua. Edi Iordănescu s-a opus ca Vîlceanu să fie scos din lot, dar decizia finală a fost luată de conducere. Antrenorului îi plăcea foarte mult de el și i-a transmis că are nevoie de ajutorul lui, dar nu s-a putut opune conducerii", au menționat sursele GSP.ro.

În plus, Dani Coman încearcă din răsputeri să rezilieze contractele ambilor jucători pe cale amiabilă. 

"Coman s-a rugat de Vîlceanu o săptămână înainte de a semna cu Astra. Îi promitea marea cu sarea. La fel și cu Chipirliu. Chiar el era cel care le garanta jucătorilor că vor juca orice ar fi. Acum vrea să le rezilieze contractele pentru a nu le mai plăti salariile pe următoarele luni. Vă dați seama că ei nu vor rezilia, pentru că nu mai au dreptul să joace la altă echipă, fiind închisă perioada de transferuri", au adăugat sursele GSP.ro.

Aceste lucrururi cumulate cu criticile patronului Ioan Niculae l-au determinat pe Edi Iordănescu să solicite rezilierea contractului la finalul acestui play-off.

15 minute
a jucat Vîlceanu pentru Astra în acest sezon de Liga 1, pe finalul meciului pierdut de giurgiuveni pe terenul Voluntariului, scor 1-3

5 meciuri
a bifat Chipirliu pentru Astra în acest sezon de Liga 1

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
dora
dora  •  13 Martie 2018, 13:50

Vîlceanu nu a fost jucat deloc in sezonul regulat. Trebuia lasat sa plece in iarna.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează