FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Gicu Grozav, mai aproape ca oricând de Dinamo » Claudiu Niculescu l-a convins + Prima reacție a fotbalistului

Articol de - Publicat marti, 25 septembrie 2018 12:13

Gicu Grozav (27 de ani) ar putea semna cu Dinamo în zilele care urmează.

Din sursele GSP.ro, fotbalistul a avut o discuție cu Claudiu Nicuelscu, antrenor cu care a colaborat excelent la U Cluj. Noul tehnician al "câinilor" face un lobby foarte puternic pentru acest transfer.

Mutarea se poate materializa zilele următoare. Fotbalistul a confirmat varianta: "Azi Dinamo trebuie să rămâna concentrată doar la meciul din Cupa României. Zilele viitoare ar putea să se rezolve situația între noi. Mai multe detalii vom vedea zilele viitoare",  a spus Gicu Grozav pentru GSP.ro

Fotbalistul a dovedit în mai multe randuri atașamentul pentru culorile alb-roșii, atât în declarații cât și prin fapte, refuzând 25.000 de euro pe lună de la FCSB, iar de la CFR Cluj 14.000 lunar. Este dispus să vină pe un salariu acceptabil în Ștefan cel Mare, în plafonul clubului.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (32)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  25 Septembrie 2018, 20:48

ce-o ajuns si asta, sa se bata la retrogradare...

zecs93
zecs93  •  25 Septembrie 2018, 19:36
Postat de mario_rdfe pe 25 Septembrie 2018, 18:05

ce inseamna ptr tn experimentat ? unul cum e katsikas, care are vreo 28 de ani si a jucat in vreo 3 tari...deci are exeprienta ...sau unul cu experienta la nivel inaalt si care niciodata nu o sa vina in romania ??? eu vreaumacar unul mai fara experienta asa..un debutant , dar sa intre si sa ne rezolve problemele defensive. si sa nu ii audpe cei care zic,ca nu poti aduce pe bani putini,salarii mici...minciuni ! liberi si cu bani putin la salariu au fost adusi mevlija si puljic...din punctul meu de vedere cei mai buni fundasi straini care aujucat inliga 1. tot pe nimic, Dinamo la adus pe gnohere, probabil cel mai bun atacant..toti adusi de rednic....concluzia, echipa poti face si pe bani putini, important e sa te pricepi !

Daca imi aduc aminte , cand a fost adus katsikas avea o accidentare si stiu ca nu a jucat de ceva ani , deci de aici si evolutiile lui catastrofale, oricum e un jucator slab de tot, eu ma refeream la jucatori cu experienta care chiar au experienta si care sunt la zi cu jocurile si ne pot ajuta, pai puljici mai jucase prin belgia,rusia, era la zi, de aia sa impus imediat , la fel si mevlja prin israel mi-se pare !!! Corect cu ultima parte, daca ai 2 oameni ca M.Rednic care sa aiba relatii prin strainatate cu diferiti impresari ok si care are fleer la jucatori, atunci succesu e garantat, dar noi am avut dupa Rednic nu mai incompetenti, de asta trebuie insistat ca Rednic sa se intoarca, eu sper ca dupa Niculescu , puriu sa fie urmatoru !!!

jackryan
jackryan  •  25 Septembrie 2018, 19:01
Postat de mosh.gerila pe 25 Septembrie 2018, 15:51

Și eu aș vrea să vină Gicu la noi dar, din păcate, articolul e scris de Apostol ! Cum, care Apostol ? Responsabilul cu ironizarea / defăimarea lui Dinamo.

Cum care Apostol ....Apostolul iosif arsenie

Vezi toate comentariile (32)
Comentează