FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Răsturnare incredibilă de situație la Dinamo » Mircea Rednic vrea să facă o mutare total surprinzătoare

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 08:52

Mircea Rednic, noul antrenor al lui Dinamo, vrea să-l readucă pe Ionel Dănciulescu în "Ștefan cel Mare" ca să fie lângă el pe bancă și să-l ajute în relația cu jucătorii.

Mircea Rednic vrea să facă deja prima mutare în al 4-lea mandat la Dinamo: să-l readucă pe Ionel Dănciulescu la echipă! După numai trei săptămâni de la despărțire.

Sursele GSP.ro afirmă că Rednic dorește ca Danciu-gol, care i-a fost și elev în primele două mandate, apoi colaborator ca director sportiv în al treilea, să se întoarcă pentru a sta lângă el pe bancă, din postura de team-manager sau director sportiv. Director general nu e cazul, cel puțin momentan, fiindcă "Puriul" se va ocupa de transferuri, el va veni cu propunerile ce vor fi analizate de Negoiță, David și compania.

"Să caute cheia!"

Dănciulescu are susținerea puternică a lui Rednic, care dorește un om cu impact și la nivelul lotului. Zilele viitoare, e programată o discuție în acest sens și cu Negoiță, atunci când cei doi, patron și antrenor, se vor întâlni.

Danciu, acum manager sportiv la Farul Constanța, nu s-ar opune unui come-back în "Ștefan cel Mare." Alexandru David a fost clar vizavi de acest subiect: "Ușa lui Dinamo nu e închisă pe dinăuntru pentru Dănciulescu, cred că și el e conștient de asta. Să caute cheia, dacă vrea s-o descuie!".

8 trofee
a câștigat Dănciulescu ca fotbalist la Dinamo: trei campionate, patru Cupe și o Supercupă a României

Vezi și:  Paznicul lui Rednic » Decizie surpriză luată de Dinamo după noile mutări de la club

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1745flo
1745flo  •  18 Octombrie 2018, 20:52

Cu Danciu am vazut rezultatele, Prunea era mai bine sa vina!

portardelegenda
portardelegenda  •  18 Octombrie 2018, 19:24

Penibilo,jenibilo, stupid

lapusneanul
lapusneanul  •  18 Octombrie 2018, 16:50
Postat de para.para pe 18 Octombrie 2018, 15:06

Si va mai plangeti ca n-aveti fotbal. Pai daca abia a inceput un proiect la Farul, de ce nu ramane acolo sa duca proiectul la bun sfarsit? O debandada mai mare ca in fotbalul romanesc nu se intampla pe nicaieri in lume. Daca Anglia, Spania, Germania ar ajunge sa-si schimbe managerii si antrenorii intre ei la fiecare 2-3 etape, s-ar alege praful si de aia. Dar Romania se complace in situatia asta.

ce proiect ? danciu a fost prezent la un meci al farului ..:)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează