FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ARMATEI

EXCLUSIV Război total la Steaua '86! Duckadam face declarații incendiare în Gazetă: "Pițurcă nu vine dintr-un motiv incredibil la petrecerea de 7 mai! Mi se pare josnic ce face cu Steaua Armatei"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 10:42

În ediția de azi a Gazetei Sporturilor, Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei '86, ia poziţie în războiul cu CSA şi îl arată cu degetul pe Victor Piţurcă, pe care îl acuză că "e unul dintre susţinătorii strategiei prin care Becali să fie deposedat de echipă".

"M-a deranjat atitudinea unor oameni care după 2003 au câștigat zeci și sute de mii de euro fără să-i deranjeze că Steaua este a lui Becali, fără să-i deranjeze că palmaresul și numele sunt în altă parte.

Acum, după 13 ani, timp în care Steaua a făcut cinste fotbalului românesc, vii tu și vrei să o distrugi numai ca să nu mai fie a lui Becali! Mi se pare josnic! Cum la fel mi se pare şi când spune că domnul Becali a şantajat antrenorii tineri.

Vreau să-i amintesc domnului Pițurcă comportamentul lui față de Ștefan Iovan, când acesta nu a vrut să demisioneze împreună cu el de la echipa națională și a rămas să lucreaze cu Răzvan Lucescu. După trei ani, la un eveniment la care am participat la Casa Armatei, mai mulți colegi au reușit să-i împace și să-l facă să vorbească din nou cu Ștefan Iovan.

Un alt exemplu, cât de coleg a fost cu noi Pițurcă este faptul că a fost o singură dată la aniversarea noastră de 7 mai la Cheile Grădiștei. Motivând după aceea că nu suntem la nivelul lui de cultură și că pe deasupra suntem și niște bețivi!", a spus Duckadam pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul integral, de 3 pagini, poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală, de unde puteți afla cum a refuzat Pițurcă să îl ajute pe Duckadam, când acesta avea nevoie de bani pentru operație. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (225)
ticbis
ticbis  •  17 Ianuarie 2017, 04:19
Postat de timm pe 17 Ianuarie 2017, 01:38

Tu confunzi palaresul cu dreptul de participare in Europa.E grav.

O echipa fara palmares inseamna o echipa nou infiintata (n-are jocuri disputate). Palmaresul nu inseamna neaparat trofee, inseamna meciuri jucate de la infiintare si pana in prezent. Regulamentul UEFA interzice echipelor nou infiintate participarea in cupele europene daca au o vechime mai mica de 3 ani. Asta e cazul Olgutei, deci n-au meciuri timp de 3 ani in campionat, indiferent de liga. Pai daca n-au meciuri, cand au castigat ei titlurile alea, cum au jucat ei o semifinala de CCE acum 35 de ani? Deci n-au palmaresul Craiovei Maxima, daca l-ar fi avut insemna ca ar fi avut si vechimea necesara. De exemplu, daca o echipa ce evoluaza de 10 ani in liga a IV castiga Cupa Romaniei, poate juca fara probleme in cupele europene, pentru ca are vechime, continuitate, deci are si palmares. Craiolguta NU are asa ceva, deci n-are nici palmaresul fostei U Craiova. Ce-au zis judecatorii e apa de ploaie, nici n-aveau dreptus sa se pronunte intr-o astfel de speta! Ai priceput?

traian_v
traian_v  •  17 Ianuarie 2017, 14:01

E OK, dupa atatia ani de cand ati pus ghetele in cui, sa beti si un pahar de vin (chiar mai multe) si sa jucati si barbut (sau alte variante). Nici o problema. Vi s-au recunoscut meritele (enorme pentru fotbalul romanesc), si la vremea respectiva (oficial sau neoficial) si dupa. Vedeti-va de viata si de nepoti, bucurati-va de amintiri si de prezent.

152919061803427
Viorel Dan  •  17 Ianuarie 2017, 11:35

Domnule DuKadam ,toata stima si admiratia pentru "performanta" din partida cu Barcelona ! 4 din 4 ! Dar nu uita ca Romania va ramane pe veci Romania ! Nu te inscrie pe "AXA" Iohanis,Ciolos,Kovesi,Helvig ! Crede-ma sicer nu te ajuta !!! Mai mult te "decrebiliteaza" in fata adevaratilor romani !

Vezi toate comentariile (225)
Comentează