FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Reacție de neînțeles a tatălui lui Virgil Ghiță, jucătorul abuzat verbal de Gică Hagi: „L-a înjurat de morți, dar nu se poate face performanță cu «te rog»”

Gică Hagi a fost recalcitrant pe bancă la amicalele Viitorului din Turcia // FOTO: GSP
Gică Hagi a fost recalcitrant pe bancă la amicalele Viitorului din Turcia // FOTO: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 11:38

Gică Hagi, 53 de ani, tehnicianul de la Viitorul, a fost protagonistul unui
eveniment nefericit în cantonamentul echipei sale din Antalya. L-a înjurat pe elevul său Virgil Ghiță, 20 de ani, căruia i-a adus insulte grave în timpul unui meci amical. 

GSP.ro a luat legătura cu Virgil Ghiță senior, tatăl tânărului jucător al Viitorului, care nu a părut deloc deranjat de injuriile grosolane pe care „Regele” i le-a adus fiului său.

„E un caz izolat care nu cred că necesită comentarii. Sunt situații normale care se întâmplă în fotbal și știu despre ce este vorba, pentru că și eu am practicat sportul. Știu că l-a înjurat de morți pe fiul meu, dar nu se poate face performanță cu «te rog», așa că nu am ce să comentez. 

Reacția domnului Hagi a fost una normală atât timp cât e un caz izolat și nu se întâmplă mereu, atât timp cât nu se repetă de mai multe ori. Fiul meu e tânăr, evoluează pe un post unde e expus, așa că are foarte multe de învățat de la Hagi”, a declarat Virgil Ghiță senior, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Ce a țipat Hagi la jucător

La secunda 0:15 , Hagi a fost surprins de reporterul din Belek țipând furios de pe margine: „Du-te, mă, în interior. Băi Ghiță, nu mai fă, mă, ofsaid. Băi ce mizerie de om e, să mor!”, a țipat Hagi către propriul jucător. Mai mult, acesta a fost surprins de reporterul Libertatea în timp ce îl înjura în barbă: ”F***-ți gura mă-tii”.

Cine e Virgil Ghiță Jr.

Originar din Pitești, Virgil Ghiță a fost crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, de unde a făcut apoi pasul spre prima echipă și, mai apoi, spre naționala U21. În acest sezon, Ghiță a strâns 8 meciuri în tricoul dobrogenilor.

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Gică Hagi așa cum nu l-ai mai văzut! Derapaj grosolan către propriul jucător: „Ce mizerie de om e! F***-ți gura mă-tii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
659663444447989
Paul Enachescu  •  25 Ianuarie 2019, 06:35

nimic nu justifica injuriile verbale aduse tanarului jucator de catre marele nostru fotbalist Gica Hagi,sa speram ca nu se va mai repeata si ca vor eliminate definitiv aceste apucaturi fotbalistice care nu ai face onoare.

2268671479834396
Mihai Michele Mihai  •  23 Ianuarie 2019, 17:06

E iarna..!!!Le-a dat frigul la cap la ăștia de la GSP!!!Din lipsa de subiecte....hai sa facem un armăsar !!!

albalbastru72
albalbastru72  •  23 Ianuarie 2019, 13:19

Mai gsp ia spunti mai in loc de buna dimineata colegilor de serviciu cite o ijuratura de morti justificind ca in felul asta ziua va fi mai performanta.Daca ati publicat abjectia asta de articol in locul unui reportaj muncit cu oameni din SPORT inseamna ca nu aveti subiecte.Nu aveti subiecte pentru ca nu aveti idei.Nu aveti idei pentru ca ...aici mai e si din cauza naturii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează