FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rednic îl caracterizează pe Mezague, ultimul transfer de la Dinamo: "E puternic, are personalitate, un băiat serios. Are un singur defect"

Articol de - Publicat miercuri, 12 septembrie 2018 12:56

Mircea Rednic, actualul antrenor al lui Al-Faisaly, i-a făcut o caracterizare  lui Teddy Mezague (28 de ani), fundaș liber de contract care a fost adus la Dinamo de Anamaria Prodan (detalii). Jucătorul a semnat azi pe 3 ani cu roș-albii și a fost prezentat oficial.

Reputatul tehnician l-a avut elev pe Teddy Mezague la Mouscron sezonul trecut, oferindu-i banderola de căpitan.

"Este un fundaș puternic, are un joc de cap foarte bun. În mod normal, la ce probleme are Dinamo în acest moment, Teddy e o achiziție bună și ar putea să le rezolve dilemele. Acum nu știu cât de bine e pregătit, fiindcă el s-a despărțit în vară de club. Sper că a făcut pregătirea separat. Și la mine a venit un pic cam târziu, dar a pus atitudine, osul la bătaie, muncă și și-a revenit, a fost în formă apoi.

Are personalitate, se implică, tocmai de aceea i-am dat și banderola. E un băiat serios, nu face probleme. Normal că are și minusuri, dar eu nu vorbesc niciodată în public de așa ceva. Niciodată nu m-ați văzut să vorbesc urât de vreun fotbalist. Dacă mi-aș permite să-i recomand ceva, câteodată mai filosofează", a declarat Rednic pentru GSP.ro.

Întrebat ce înseamnă când un fotbalist filosofează, tehnicianul a început să râdă și a detaliat: "Adică mai filosofează pe gazon și o mai comite".

88 de meciuri a jucat Mezague pentru Mouscron în perioada 2014-2018

Citește și: S-a făcut! Anamaria Prodan a adus al doilea jucător la Dinamo în decurs de 24 de ore Subotic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
gicab
gicab  •  12 Septembrie 2018, 16:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redbuldog
redbuldog  •  12 Septembrie 2018, 14:54

Pai de ,,filozofat"cam toti fotbalisi o fac..nu mai departe de proaspatul ,,bulgar" Mahlangu,care a pierdut mingea in preajma careului propriu ,,cadouri" recompensate cu goluri care,au insemnat infrangeri.Asta-i acum deficenta majora in apararea,greselile individuale,la asta trebuie sa lucreze echipa tehnica,sa-i invete sa trateze simplu si eficent faza defensiva,cu filozofia,,orice 0-0 e mai bun decat un 2-4.."

1742401565799276
Gaby A Gator  •  12 Septembrie 2018, 14:40
Postat de chris_bu67 pe 12 Septembrie 2018, 14:00

Filozof mai mare precum grecul Katsikas,nu cred că este!

Geniala! Am ras de m-am spart! Intra in marea galerie a filozofilor greci: Platon, Aristotel, Thales din Millet, Socrate, Democrit, Pitagora, Diogene din Sinop, Solon si de ce nu, Mezague si Gigi din Piperaaa!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează