FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rednic a ochit un fotbalist din Liga 1 » Reacția clubului: "Suntem deschiși la negocieri"

Sanoh cu mingea la picior +2   FOTO
Sanoh cu mingea la picior

Articol de - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 12:34

Mircea Rednic are o listă întreagă de jucători pe care vrea să-i aducă la Dinamo în această iarnă pentru a forța accederea în play-off. Printre fotbaliștii străini pe care vrea să-i transfere se numără și unul din Liga 1.

"Câinii" sunt interesați de serviciile lui Moussa Sanoh (23 de ani) de la Poli Iași. Mijlocașul olandez tocmai a marcat două goluri în victoria moldovenilor de aseară cu Chiajna, scor 6-3.

Jucătorul care a ajuns la Iași în vara acestui an și mai are contract până în 2020 nu ar fi însă prea încântat de a face pasul la Dinamo, echipă cu 8 puncte mai puțin decât ieșenii. "Deși n-are un salariu foarte mare, nu vrea să audă de o plecare. Respectă foarte mult clubul Poli Iași și oamenii de aici. În plus, el speră să joace în play-off cu Iași și să-i crească cota", au precizat apropiați ai fotbalistului. 

2.000 €e salariul lunar al lui Sanoh la Poli Iași

Contactat de GSP.ro, Adrian Ambrosie, președintele ieșenilor, spune că așteaptă oferta oficială de la Dinamo pentru a se pune la masa tratativelor:

"Nu știu nimic despre interesul vreunei echipe pentru Sanoh. Dacă există o ofertă, nu a ajuns la mine. Dacă va fi un interes pentru el sau pentru alți jucători, noi suntem gata să discutăm și să analizăm fiecare ofertă în parte, apoi să luăm deciziile care se impun. Vreau să vă spun că avem mulți jucători interesanți la echipă care ar putea pleca oricând. E vorba despre Dylan Flores, Ionuț Panțîru, Qaka. Sunt mai mulți jucători buni, care pot pleca oricând".

2 goluriîn 11 meciuri în Liga 1 a reușit Moussa Sanoh pentru Poli Iași

917716 14614516 4fbd 4539 84fc bfeb64de6fc3Tibor Selymes (directorul sportiv de la Poli Iași), impresarul Jean-Willy Ngoma, jucătorul Moussa Sanoh și Anamaria Prodan, colaboratorul agentului belgian în România

Cine e Moussa Sanoh

Fotbalistul cu origini în Coasta de Fildeș a fost format de PSV Eindhoven și poate juca pe postul de mijlocaș dreapta, mijlocaș stânga și atacant. A mai evoluat pentru echipele de tineret ale PSV Eindhoven, RKC Waalwijk și Crawley Town. A strâns 5 selecții la naționala U17 a Olandei și 6 meciuri la reprezentativa sub 19 ani.

150.000 €e cota de piață a lui Sanoh, conform transfermarkt.de

Citește și:

A mai căzut un mit în fotbalul românesc: Mircea Rednic, rateu după rateu la Dinamo

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Decembrie 2018, 00:29
Postat de red_dogs_united pe 15 Decembrie 2018, 17:06

Marea Steaua, e în mica Ligă a 4-a. Marea Steaua era pe vremea când jucau Boloni, Balint, Bumbescu, Iovan, Lăcătuș etc. Toți aceștia si-au manifestat disprețul față de impostoarea Fotbal Club FCSB, echila lui Gigi. Pe 24 mergi cu steaua, e singura legătură reală care o mai poți avea cu acest substantiv. În restul timpului, FîCîSîBî scrie pe tine!

FA PASI FALIMENTARULE,NU MAI SPAMA,DINAMO E IN LIGA A 5 A ,ECHIPA DIN LIGA 1 ESTE FCDB RIN NEGOITA FALIMENT FCSB ESTE STEAUA !

catalin.palcu
catalin.palcu  •  15 Decembrie 2018, 17:19

Deci se poate juca fotbal si pe 2k/luna. La Dinamo avem destui pe la 10k/luna care nu ajuta cu nimic echipa

red_dogs_united
red_dogs_united  •  15 Decembrie 2018, 17:06
Postat de alexxxander pe 15 Decembrie 2018, 16:51

Tu esti cu FCSB (ex-marea Steaua) "in gura" toata ziua-bunaziua! Asa ca mai usor cu sfaturile!:)

Marea Steaua, e în mica Ligă a 4-a. Marea Steaua era pe vremea când jucau Boloni, Balint, Bumbescu, Iovan, Lăcătuș etc. Toți aceștia si-au manifestat disprețul față de impostoarea Fotbal Club FCSB, echila lui Gigi. Pe 24 mergi cu steaua, e singura legătură reală care o mai poți avea cu acest substantiv. În restul timpului, FîCîSîBî scrie pe tine!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează