FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Reghe și-a făcut echipa pentru primul meci oficial » Un om de bază din tur iese din primul "11"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 09:30

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă primul "11" al Stelei pe care Reghecampf vrea să îl folosească în primul meci oficial, cu Concordia, pe 15 februarie.

După primele partide amicale, tehnicianul roș-albaștrilor a analizat prestațiile elevilor săi și a conturat echipa pe care o va folosi în primul meci al anului.

Astfel, dacă nu vor apărea accidentări, antrenorul Stelei va juca în primul meci cu următoarea echipă: Fl. Niță - Rîpă, Papp, Varela, Toșca - Pintilii, Muniru - Ad. Popa, Stanciu, Hamroun - Marica.

Citește în ediția tipărită sau în varianta digitală care este singura dilemă a lui Reghecampf și ce se va întîmpla cu Alex Chipciu, după ce va reveni după accidentare.

Alte subiecte exclusiv print:

✓Cu cine se mai luptă Steaua pentru Andrei Ivan
✓De ce e Ivan cea mai scumpă țintă pe piața actuală
✓Interviu cu suceveanul Constantin Gheorghe, observatorul de la Bistrița - Steaua 1-0 din 2006: "Doar eu, arbitrul și încă două persoane știm secretul meciului"
✓Directorul tehnic al lui CSU speră să nu mai dispară fotbaliști din cantonament: "Ne numărăm în fiecare dimineață la micul dejun" :)
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  29 Ianuarie 2016, 23:05

La ce lot are Steaua face cu usurinta doua echipa. se vede de la o posta ca la primul meci foloseste echipa a doua. Pe banca vor fi Bawab, Timo, Tade, Momcilovici, Alcenat, Bourceanu, Chipciu si Kharja care nu-s refacuti complet. Cu astia se mai face o echipa de liga 1.

ortega
ortega  •  28 Ianuarie 2016, 18:29

Acest *** , trișor prin definiție , Reghedamfdeblat , *** , fac mai rău fotbalului decât Mitică și *** la un loc ... *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauaucl
steauaucl  •  28 Ianuarie 2016, 16:08
Postat de sumred pe 28 Ianuarie 2016, 14:18

Imi fac echipa cu prietenii mei si sunt sigur ca ii batem pe FCSB. Cu Nita, Ripa, Papp, Muniru, Pintilii sau Marica nu sperie pe nimeni. Si o zic asa stiind ca si la Dinamo sunt multe maini moarte. Dar echipa asta sarutata si bibilita de toata presa, sincer nu arata chiar atat de bine. Acum astept injuraturi din partea becalizatilor. Probabil si daca ziceam ca e cea mai tare echipa din lume se gaseau cativa becalizati sa injure.

daca tu crezi ca vei fi contrazis indiferent de ce comentezi tu pe aici atunci DE CE TE MAI OBOSESTI ????crezi ca cineva te baga in seama ??? CUM POTI SA COMPARI LOTUL LUI dinamo cu a lui STEAUA ???? din punct de vedere valoric STEAUA are valoare dubla conform TRANSFERMARKT !!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează