FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / UPDATE Revoltă înăbușită în "Groapă" » Cei doi fotbaliști care s-au răzvrătit azi-dimineață au fost întorși temporar din drum. Prima reacție oficială

Articol de - Publicat marti, 30 octombrie 2018 12:05

Armando Cooper (30 de ani - mijlocaș) și Jaime Penedo (37 de ani - portar) au vrut să rezilieze cu Dinamo în această dimineață, după scandalul din timpul și de la finalul meciului cu Chiajna, terminat la egalitate, scor 0-0.  

Ambii au cerut azi rezilierea contractelor cu Dinamo, afectați după scandările rasiste ale ultrașilor la adresa lui Cooper, la meciul de ieri. 

Mai mult, portarul panamez  îl sfătuise pe Cooper să dea clubul în judecată.

"COOPER RĂMÂNE. NU SE IAU DECIZII LA NERVI"

La două ore după ce GSP.ro a anunțat informația, în urma unei ședințe la sediul clubului, fotbaliștii panamezi au fost convinși să renunțe la plecare și să continue la Dinamo. Penedo a acceptat să mai stea doar până în iarnă. 

"Cooper rămâne la Dinamo. La nervi nu se iau decizii pripite. Am discutat azi cu el și l-am asigurat de suportul total al clubului. Este o perioadă foarte grea, suporterii au dreptate să fie supărați, dar nu vom accepta niciodată sub nicio formă derapaje rasiste", a comentat subiectul președintele lui Dinamo, Alexandru David, pentru GSP.RO.

Citește și: VIDEO Scene reprobabile la Chiajna! Dinamoviștii, înjurați de propriii fani + sunete rasiste la adresa lui Cooper

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (63)
rocky2
rocky2  •  30 Octombrie 2018, 23:26
Postat de Septimiu Codrean pe 30 Octombrie 2018, 22:59

Mai prosti decit babuinii lui becali, dinamovistii nu pot fi ! Acum, cu Rednic si vreo 4, 5 veniri vor juca fotbal! La anul becalienii vor face rocada cu Dinamo ! Forzza Talpan !!!

:)))))))))))))))

100185550934873
Septimiu Codrean  •  30 Octombrie 2018, 22:59

Mai prosti decit babuinii lui becali, dinamovistii nu pot fi ! Acum, cu Rednic si vreo 4, 5 veniri vor juca fotbal! La anul becalienii vor face rocada cu Dinamo ! Forzza Talpan !!!

caminero
caminero  •  30 Octombrie 2018, 19:52
Postat de smdb pe 30 Octombrie 2018, 12:57

Tu ceri minte unde nu-i cazul :))))))))))) doar mimamo bucuresti, campioana lumii esti :))))))))))))) Astia-s minunatii "suporterii" dinamovisti.... Cand echipa nu merge, de ce nu merge, cand e x antrenor, de ce nu e y, cand se baga negoita, de ce se baga, cand nu se baga, de ce nu se baga, cand nu e stadion, vrem stadion, cand e stadion, nu-l mai vrem ca e cu pista. Si lista poate continua. Distrusi fara ocupatie care cauta doar scandal. La fel ca sudistii stelisti. Si aia erau (sunt) la fel, cand era echipa pe 5, de ce-i pe 5, cand castiga campionatul, de ce s-au dus cu cupa la nord mai intai si nu la ei :)))) N-ai ce sa le ceri, babuini cu 2 neuroni....

Să folosești ÎNTOTDEAUNA prezervativul. Dar întotdeauna! Că dacă ajungi să te reproduci ....

Vezi toate comentariile (63)
Comentează