FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Decizie "radicală" anunțată de Gigi Becali la început de an: "Am văzut că lumea nici nu apreciază, așa că schimb «calimera» în 2019. Nu mă interesează!"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 18:21

Gigi Becali și-a propus să facă o schimbare importantă pentru anul 2019. Pentru microbiștii români însă, promisiunea patronului celor de la FCSB nu e nici pe departe o noutate. ;) 

Gigi Becali tocmai a anunțat că a decis să reducă numărul aparițiilor de la TV și să nu mai dea detalii despre transferurile pe care vrea să le facă la FCSB

"Schimb «calimera» (n.r. "atitudine" în limba greacă) în anul 2019. Nu mai vorbesc așa mult. Doar o să informez când se rezolvă treburile. Îmi fac rău singur și lumea nici nu apreciază. Lumea spune că «Becali nu face bine».

De acum înainte o să fac bine. Asta e hotărârea mea pentru 2019. Nu mă interesează să am notorietate. Asta e schimbarea pentru 2019. Nu mai mă bag, nu mai spun echipa și nici ce vreau să fac. Când ziceam, se spunea că nu e bine. Acum mă voi schimba", a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Cine-l mai crede pe finanțatorul roș-albaștrilor? 

"Dacă nu vorbesc, fac cancer la limbă", e filozofia după care s-a ghidat Becali de când a apărut în fotbal. Primele lui promisiuni că se va autointerzice la TV datează încă din mandatele lui Pițurcă pe banca tehnică și au fost repetate periodic de atunci, inclusiv la eliberarea din pușcărie, în 2015. N-au avut vreo acoperire în realitate, iar Gigi a rămas același. 

Citește și:

Gigi Becali, pus la zid: "Am avut o altercație cu acest turnător și l-am bătut de l-a înviat cu apă"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (62)
para.para
para.para  •  04 Ianuarie 2019, 11:54

Bietul becali, nu-l intereseaza sa aiba notorietate. Nicio problema, de notorietatea lui se ocupa hartia de impachetat peste.

corectu
corectu  •  04 Ianuarie 2019, 07:47

E timpul sa se tina de cuvant.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  04 Ianuarie 2019, 05:03

Orice *** al lui Gigi Becali pentru voi este ca venirea lui Hristos pe pamant si cum sa se mai mire cineva ca nu mmai aveti curajul sa va semnati rasul de articole ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează