FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

EXCLUSIV S-a implicat Anamaria Prodan în finalul de sezon din Liga 1? Cum s-ar lega influența soției lui Reghecampf de căderea unei echipe

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 15:19

Pandurii și Timișoara acuză lejeritatea cu care a câștigat Chiajna contra moldovenilor și anticipează o victorie a Concordiei și cu Voluntari. Ionuț Popa leagă influența soției lui Reghecampf de căderea botoșănenilor.

Ionuț Popa, antrenorul Timișoarei, a dat declarații intresante și a acuzat jocuri de culise. "Jucătorii care au lipsit de la Botoșani au același impresar. Interesați-vă și o să înțelegeți care e legătura!", a declarat Ionuț Popa după Chiajna - FC Botoșani 3-1.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvălui că Anamaria Prodan e agentul la care s-a referit Popa. Ea îl reprezintă și pe Dan Alexa, antrenorul Chiajnei, pe care ar fi interesată să-l ajute să se salveze de la retrogradare.

"Îl iubesc pe Ionuț Popa, dar dintre jucătorii mei a lipsit doar Golofca la Chiajna. Chiar am vorbit cu el înaintea partidei și era foarte supărat că nu joacă titular. Era negru de supărare că nu a jucat!", s-a apărat Anamaria.

Toate detaliile despre scandalul de la finalul play-out-ului și despre acuzațiile aduse Aneimaria Prodan pot fi citite în ediția de azi a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
martinpen
martinpen  •  02 Iunie 2017, 09:15
Postat de poison pe 01 Iunie 2017, 20:01

Medussa sigur e implicata. Trebuie arestata si constransa sa spuna tot ce stie despre trucarea meciurilor, inclusiv meciurile trucate de Fcsb din ambele mandate ale sotului ei Regheton-regheton. Medussa la pescarie!!!

Si adauga si trucarea meciurilor cand nu avea mandat barbatul, ii pregatea locul...

poison
poison  •  01 Iunie 2017, 20:01

Medussa sigur e implicata. Trebuie arestata si constransa sa spuna tot ce stie despre trucarea meciurilor, inclusiv meciurile trucate de Fcsb din ambele mandate ale sotului ei Regheton-regheton. Medussa la pescarie!!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Iunie 2017, 18:02

...dintre cele doua echipe blatiste... Chiajna si Timisoara sper sa retrogradeze ...Timisoara ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close