FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZAȚII DE FURT

EXCLUSIV Scandal incredibil! Un jucător din play-off ar fi furat din buzunarele coechipierilor și le-a fotocopiat cardurile, după care a încercat să cumpere ceasuri de 4000 de euro și haine de firmă!

Abang într-un duel cu Dragoș Nedelcu // Foto: Alex Nicodim
Abang într-un duel cu Dragoș Nedelcu // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 17 mai 2018 20:05

Camerunezul Anatole Abang, 21 de ani, e în centrul unui scandal uriaș la Astra Giurgiu. Surse GSP.ro susțin că atacantul ar fi furat 1.100 de lei din buzunarele colegilor în urmă cu două zile și ar fi fotocopiat cardurile altor doi coechipieri.

Totul s-a întâmplat la antrenamentul de marți, când mai mulți jucători au observat că le lipsesc bani din buzunare și au cerut explicații conducerii clubului. Mai mult, conform surselor GSP, fotbalistul ar fi făcut mai multe poze cardurilor colegilor.

Cum și-au dat seama jucătorii?

Titularii cardurilor au primit mai multe mesaje din partea băncilor prin care erau anunțați că s-au încercat mai multe tranzacții online către diverse firme de pe cardurile lor. Printre tranzacțiile încercate de Abang de pe cardurile colegilor s-au numărat bilete de avion la Turkish Airlines, ceasuri de 4000 de euro și haine foarte scumpe. Totuși, el n-a apucat să se bucure de aceste bunuri pentru că i s-au cerut parolele cardurilor și tranzacțiile nu s-au mai realizat.

În plus, conform surselor noastre, în telefonul lui Abang s-ar fi găsit respectivele poze cu cardurile pe care le fotografiase. Jucătorii care au căzut pradă camerunezului au depus deja plângere la Poliția Ploiești.

Abang a ajuns la Astra în 2017, însă înainte de a semna cu formația giurgiuveană, acesta a dat probe de joc la Chiajna. Fotbalistul n-a fost acceptat la formația ilfoveană după ce ar fi furat bani de la un alt coleg de-al său.

"E treaba noastră aici în club. Acum suntem în așteptare, sunt doar niște discuții. Totul a rămas în cadrul clubului, însă vor fi făcute niște investigații. Dar nu vreau eu să discut pe aceste teme, eu am treabă cu echipa, mă gândesc la meciul următor", a declarat Gheorghe Mulțescu, antrenorul Astrei.

Dani Coman, președintele Astrei, a fost sunat de către GSP, însă n-a răspuns apelurilor repetate.

5 goluri
în 25 de meciuri a bifat Abang pentru Astra în acest sezon de Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
leutoltean
leutoltean  •  18 Mai 2018, 14:14

Pentru că la Ploiesti se antrenează.

mannecken
mannecken  •  18 Mai 2018, 09:25
Postat de killertits pe 17 Mai 2018, 22:22

Se numeste cleptomanie, o actrita celebra de la Holywood a intrat la puscarie din cauza bolii asteia...Wynona Ryder parca...

Celebra actrita are origini romanesti...:) bunicul sau strabunicul este roman, deciare circumstante atenuante.

sofronpaul
sofronpaul  •  18 Mai 2018, 08:02

Pai nu era vorba de Astra Giurgiu? De ce au mers până la Ploiesti să depună plângere? :)

Vezi toate comentariile (29)
Comentează