FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

EXCLUSIV Scrisoare pentru Şumudică de la Chirilă » "Ai găsit o maşină frumoasă, puternic motorizată, dar vei realiza că e furată!" ;)

Ionuț Chirilă
Ionuț Chirilă

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 12:02

Fostul antrenor al Concordiei Chiajna, Ionuţ Chirilă, a trimis o scrisoare prin intermediul Gazetei Sportului noului antrenor al echipei ilfovene, Marius Şumudică.

Acesta a declarat în urmă cu cîteva zile la DolceSport că victoria echipei în deplasarea de la Pandurii îi aparţine în totalitate şi îl acuză pe Chirilă că nu  avea cum să cîştige acest meci dacă el nu venea principal la Chiajna.

După declaraţiile respectiva, Ionuţ Chirilă, are un mesaj pentru Şumudică, pe care îl redăm în întregime:

"Domnul Şumudică face afirmaţii eronate. Aducerea sa la Chiajna este imorală şi ilegală. Spune că a găsit o echipă dezorganizată la Chiajna?! O echipă care se află pe locul 10 în Liga 1, venită din Diviza B nu poate fi dezorganizată.

Toate punctele, şi nu puţine pe care le-a făcut această echipă, au venit în principal din organizarea şi tacticizarea joculului, nu din reuşitele unor jucători vedetă, atîta timp cît Chiajna nu şi-a permis să cumpere nici un jucător, iar mai mult, în pauza de iarnă nu s-a făcut nici un transfer.

Şumudică a găsit o maşină frumoasă, puternic motorizată şi îngrijită cu migală, iar într-o clipă de neatenţie a omului care o conducea, Şumudică s-a uitat împrejur, a sărit în ea, a învîrtit cheia, cum îi place pompos să spună, şi a plecat. Ce nu ştie el, este că la una dintre următoarele intersecţii cineva îl va opri, îi va cere actele, iar atunci va realiza că maşina este furată!

Îl anunţ totodată că echipa aceasta, de care a fost uimit cum se antrenează, a avut acelaşi profesionalism în toată această perioadă şi un înalt nivel de pregătire, iar jucătorii nu puteau să coboare această stachetă ştiind că trebuie să cîştige singuri acest meci de la Pandurii, după schimbarea abuzivă a subsemnatului.

În ceea ce priveşte absorbţia ca nişte bureţi a metodelor ultramoderne de antrenament elaborate în numai 48 de ore, am constatat că echipa începe să-şi piară arma cu care a învins în atîtea meciuri şi s-a salvat de la retrogradare, adică o posesie şi o circulaţie superioară majorităţii echipelor din Divizia Naţională, cu mult mai titrate. În rest, îi doresc succes şi să auzim numai de bine.

PS. Şumi, eu n-aş fi intrat niciodată pe uşa din dos şi n-aş fi furat munca altuia, asta să ţii minte!"
Ionuţ Chirilă, fost antrenor Concordia Chiajna


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
maianimalule
maianimalule  •  22 Martie 2014, 01:04
Postat de adrian_d_mihai pe 21 Martie 2014, 19:36

Vai de capul tau, mai Chirila! Ai ramas acelasi caracter infect. Pacat, candva erai privit ca un tanar antrenor de viitor, dar se pare ca ti-ai atins limitele in acest domeniu. Poate nu ar strica sa te intorci la juniori, acolo chiar ai avut rezultate. Asta, bineinteles, daca te mai primeste cineva. Inca o data, mare pacat, cred ca saracul nea Vanea se rasuceste in mormant!

Chirila asta are vreo 50 si ceva de ani si cea mai mare realizare a lui intr-ale antrenoratului e locul 10 in ligue 1 de Romania

aldo_m
aldo_m  •  21 Martie 2014, 19:39

chirila UN BALTIST ORDINAR asa se va vorbi despre chirila ionut UN BALTIST

adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  21 Martie 2014, 19:36

Vai de capul tau, mai Chirila! Ai ramas acelasi caracter infect. Pacat, candva erai privit ca un tanar antrenor de viitor, dar se pare ca ti-ai atins limitele in acest domeniu. Poate nu ar strica sa te intorci la juniori, acolo chiar ai avut rezultate. Asta, bineinteles, daca te mai primeste cineva. Inca o data, mare pacat, cred ca saracul nea Vanea se rasuceste in mormant!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează