FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Au făcut al 7-lea transfer la Poli Iași » Echipa lui Stoican a înregimentat un triplu campion al României!

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2018 12:36

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat, Paul Pârvulescu a ajuns la un acord cu Politehnica Iași și a fost prezentat oficial, alături de directorul sportiv al echipei, Tibor Selymeș și agentul jucătorului, Anamaria Prodan.

23:00

(știrea inițială)

Începând de vineri se reia un nou sezon competițional de Liga 1, iar echipele din prima ligă continuă să facă mișcări importante pe piața transferurilor.

După ce l-a pierdut pe Qaka transferat la FCSB, dar și după ce-au mai plecat 7 jucători din Copou, ieșenii s-au pus serios pe treabă pentru a completa lotul.

Au venit 6 jucători, iar zilele acestea sunt șanse mari să fie prezentat și cel de-al șaptea transfer: fundașul stânga de 29 de ani Paul Pârvulescu!

Jucătorul, triplu campion cu FCSB, a fost transferat de bucureșteni de la Gaz Metan în 2012, când a plătit 800.000 de euro. În ultimul sezon a jucat la Mediaș, iar în urmă cu câteva zile a venit telefonul oficialilor ieșeni.

Din primele informații acesta se află deja la Iași unde astăzi are o întâlnire cu oficialii echipei, iar dacă toate detaliile vor fi agreate de ambele părți atunci Pârvulescu devine oficial jucătorul Iașiului și va intra imediat în programul de pregătire al echipei.

Paul Pârvulescu s-a format la Gaz Metan Mediaş şi a mai jucat pentru Gloria Bistriţa (împrumut), FCSB, Viitorul, FC Voluntari, ASA Târgu Mureş, St. Polten (Austria) şi Wisla Plock (Polonia). În acest moment, site-ul transfermarkt.com îl cotează la 200.000 de euro.

iasi
POLI IAȘI

Antrenor: Flavius Stoican (confirmat)
Veniri: P. Petre (Dinamo), Gallego (At. Saguntino), Sanoh (Crawley Town), L. Rus (CFR Cluj), Cobrea (Botoșani), Flores (Tondela)
Plecări: Qaka (FCSB), Jagodinskis (Ventspils), Taciuc (CSM Reșița), Platini (Sanat Naft), Jo (Sheriff), Kelava (Inter Zapresic), Gavrilă (Valletta), Moisi (contract expirat)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1904849899740178
Mos Gerila  •  20 Iulie 2018, 16:38

Inca un fotbalist olandez sau francez ce natie ca nu imi dau seama format la gaz metan

138672209828437
Gelu Oanca  •  17 Iulie 2018, 15:20

Cum dracu gasesc aia jucatori, cu salarii de 1500-2500 de euro, si noi nu reusim chiar daca le dam 10.000 de euro.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează