FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Sîntean s-a întors cu gânduri mari în fotbalul românesc: „Vreau să prind lotul pentru EURO 2019” + de ce a plecat de la Slavia

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2019 12:57

Andrei Sîntean (19 ani - atacant) este jucătorul cu care Sepsi a închis perioada de mercato de iarnă. Internaționalul U19 vine definitiv de la Slavia Praga, unde a fost vândut în 2017 de Poli Timișoara.

Fotbalistul a oferit primele declarații pentru GSP.RO după transferul la formația covăsneană, proaspăt calificată în play-off-ul Ligii 1. 

„Discuții au fost cu mai multe echipe, două din play-off și una din play-out. Cei de la Sepsi m-au dorit cel mai mult și am ales să vin aici. Slavia este cel mai mare club al Cehiei, dacă ar fi în România ar fi cel mai mare și de aici. Poate de două ori mai mare. Dar am ales să plec pentru că mi-am dorit însă să vin la o echipă bună din România”, a zis Andrei Sîntean pentru GSP.RO. 

Sîntean a explicat și motivul pentru care s-a întors. Se gândește chiar să prindă lotul lui Mirel Rădoi pentru EURO 2019: „Mă gândesc la echipa națională, vreau să fiu în vederile selecționerilor. Dacă voi avea evoluții bune îmi doresc să prind chiar lotul pentru EURO 2019”.

Deși a mai avut oferte, Sîntean dezvăluie de ce a ales-o pe Sepsi în detrimentul altor echipe: „Am simțit în ei niște oameni serioși, de cuvânt. A contat enorm asta. Este un club foarte organizat. Nu degeaba a prins play-off-ul la doar un an de la promovare. Mă bucur că fac parte din acest lot. Fizic sunt foarte bun, când domnul Neagoe consideră că are nevoie de mine, eu sunt pregătit să intru”.  

„N-am primit șansa să joc la echipa mare a Slaviei. Am jucat mereu la U21 și U19. Evoluam constant. Doar în 3 partide n-am jucat. Aveam o perioadă în care jucam vineri la U19 și lunea la U21” Andrei Sîntean

Andrei Sîntean a adunat 8 meciuri pentru naționala U19, reușind să marcheze un gol. Are prezențe și pentru selecționatele U18, U16 și U15.

CITEȘTE ȘI:

Transfer important bifat de Sepsi în ultimele ore de mercato: atacant titular la U19!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
spanciockfcsb2018
spanciockfcsb2018  •  26 Februarie 2019, 14:22

cred ca nar fi fost un transfer rau sa il luam si sa il vindem dupa european.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează