FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Situație de tot râsul la Dinamo » Rednic insistă pentru un jucător, dar clubul nu vrea să plătească o sumă infimă

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 11:55

Mircea Rednic încearcă să îl transfere pe Andrei Peteleu, fundașul celor de la Petrolul, pentru a-l titulariza pe banda dreaptă.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că Peteleu nu poate deveni liber de contract, așa cum sperau dinamoviștii, pentru că a primit o parte din salariile restante.

Potrivit informațiilor GSP.RO, Petrolul cere acum 10.000 de euro pentru a-l lăsa pe fundaș să ajungă la Dinamo. Cu toate că suma este una derizorie, formația alb-roșie nu vrea să plătească banii aceștia.

În primă fază, suma cerută de patronul Petrolului, Dan Capră, a fost 100.000 de euro. Lovindu-se de refuzul lui Negoiţă, dar şi de dorinţa lui Peteleu de a juca la Dinamo, Capră a acceptat să scadă treptat pretenţiile la 25.000 euro , apoi la 18.000 şi, într-un final, 10.000 euro.

350.000 €este cota lui Peteleu, potrivit transfermarkt.de

În vârstă de 23 de ani, Peteleu poate juca pe ambele benzi ale defensivei. În acest sezon, jucătorul a evoluat în 16 meciuri pentru Petrolul.

În Gazeta Sporturilor, pe care o găsești acum la chioşcuri şi pe platforma Gazeta Digitală, puteţi citi materialul integral și afla ce soluție inedită a găsit conducerea lui Dinamo pentru a nu trebui să plătească această sumă.

Alte subiecte exclusiv print:

✓Steaua tricoloră se decolorează! Ce șanse are să trimită mai mult de 4 jucători la EURO
✓Reghe pregătește o țintă specială pentru preliminariile europene!
✓Bătrânii și marea » Imagini nepublicate vreodată cu Johan Cruyff și Ștefan Kovacs + întâmplări de excepție cu olandezul în prim-plan
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (216)
geo.b.
geo.b.  •  27 Martie 2016, 13:24

Situatie "DE TOT RASUL",LA DINAMO ??? IN OCHII TAI DE ZIARIST "CIOBAN",asa o fi.Dar citeste ce a scris un ziarist,coleg de al tau. "Din cauza cifrelor fotbalistului, roş-albii nu s-au grăbit să ofere nici 25.000, nici 18.000, nici 10.000 de euro pentru a grăbi transferul său. FĂRĂ TRANSFERURI, ÎN ULTIMELE 6 ETAPE "Are, în medie, un meci pe lună în ultimii doi ani! E ceva ciudat la mijloc, altfel de ce ar fi jucat atât de puţin?! Oricum, acum suntem în plin campionat, transferurile adevărate se vor face la vară", au comentat cei din Ştefan cel Mare" În plus, cazul său încă se judecă la Comisia pentru Litigii, iar regulamentul spune că nici o formaţie nu poate transfera jucători în ultimele 6 etape de play-off, indiferent că sunt liberi de contract sau nu." DECI,nu se justifica tilul articolului.

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Martie 2016, 04:07

Cam mult.. serios acum

zecs93
zecs93  •  27 Martie 2016, 02:20

O stire fabricata doar sa alimenteze fcsp-isti de serviciu, orice om normal la cap stie ca odata ce sa incheiat perioada de transferuri nu mai poti transfera jucatori pe bani pentru ca este caz de puscarie !!! De ce sa achiti suma aia ceruta de capra ploiesteana daca peteleu marti sau miercuri devine liber de contract ?? doar asa ca sa ne aratam noi puturea financiara nuh ?? :)))

Vezi toate comentariile (216)
Comentează