FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Sorin Cârțu explică de ce a fost numit Corneliu Papură în locul lui Devis Mangia: „E șansa vieții lui” + Italianul a avut o discuție cu Rotaru

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2019 14:30

Sorin Cârțu, președintele lui CSU Craiova, a oferit pentru GSP.ro primele explicații pentru demiterea antrenorului Devis Mangia (44 de ani) de la cârma echipei. În locul italianului a fost instalat Corneliu Papură (45 de ani).

„Nu știu dacă Papură va rămâne și după finalul sezonului acesta. Abia a venit și deja vorbim de plecarea lui? Antrenorii rămân în funcție de rezultatele pe care le au.

Sunt mulți tehnicieni fără CV. E și el la început de drum. E un om al Craiovei, se merge cu el în continuare. Asta e șansa vieții pentru el. Obiectivul rămâne, ca și înainte, calificarea în cupele europene”, a declarat Sorin Cârțu pentru GSP.ro.

corneliu papura
Corneliu Papură

Cârțu a vorbit și despre motivul care a dus la despărțirea de Mangia: „A fost o discuție între Mangia și domnul Rotaru. Nu știu ce au vorbit. Singurii care vă pot da amănunte sunt cei doi. Nu pot eu să-i întreb ce au vorbit. Au fost discuții, la fel, și când am venit eu la club, atunci am vorbit cu domnul Rotaru”.

Comunicatul de la ora 14:00

Demiterea lui Devis Mangia a fost anunțată de CSU Craiova printr-un comunicat postat pe pagina oficială a clubului, la ora 14:00, fără a spune clar de ce s-a ajuns la această decizie. Totodată, a fost anunțat și numele noului antrenor: Corneliu Papură.

Fostul fotbalist al Universității Craiova este absolvent al licenței UEFA PRO și lucrează în cadrul clubului CSU Craiova din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv.

CSU Craiova luptă cu Viitorul pentru locul 3, cele două fiind despărțite de un punct. Oltenii ocupă poziția a treia în prezent.

CLASAMENT PLAY-OFF

clasament

Citește și:

OFICIAL Devis Mangia a fost demis de la CSU Craiova » Corneliu Papură i-a luat deja locul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
136454200748403
Aurelian Robert Popa  •  15 Aprilie 2019, 23:57

Rog GSP,Prosport si alte persoane din presa sa faca o ancheta jurnalistica cum s-a infiintat aceasta echipa,daca presa este independenta aratati-o.

136454200748403
Aurelian Robert Popa  •  15 Aprilie 2019, 23:55

*** a recunoscut,omu se duce unde sunt bani!!!Deci el a venit acolo pentru bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

136454200748403
Aurelian Robert Popa  •  15 Aprilie 2019, 23:52

Mai bine comentati cum a recunoscut Dragnea si Olguta ca au facut echipa si stadion la Craiova,si acum isi permit sa foloseasca imnul in campanie electorala.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează