FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-1

EXCLUSIV Ștefan Blănaru reacționează după ce l-a târât pe gazon pe Daniel Benzar: „Mi-a trimis un mesaj plin cu înjurături pe WhatsApp”

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de - Publicat luni, 03 iunie 2019 10:46

Ștefan Blănaru a avut o ieșire necontrolată la adresa lui Daniel Benzar în minutul 90 al partidei dintre Hermannstadt și Dunărea Călărași, la scorul de 1-1. În final, sibienii s-au impus cu 2-1.

Fotbalistul lui Hermannstadt l-a târât pe gazon pe Daniel Benzar pentru a-l scoate mai repede în afara terenului. Blănaru a vorbit cu GSP.ro despre incidentele de ieri și spune că a primit mai multe mesaje urâte de la fratele lui Romario Benzar.

„Totul a fost la nervi. M-am precipitat pentru că trăgea de timp și nu voia să iasă din teren mai repede. N-am avut intenția să îl agresez, doar voiam să îi grăbesc ieșirea. Regret ce s-a întâmplat, dar îmi asum.

Ulterior, Benzar mi-a trimis un mesaj plin cu înjurături pe WhatsApp. Nu i-am răspuns, pentru că nu sunt copil, dar i-aș transmite să fie mai atent la vocabular. În rest, baftă în continuare la Steaua. Dacă va fi la fel de bun pe cât are vocabularul de bogat, atunci se va impune sigur”, a declarat Ștefan Blănaru pentru GSP.ro.

Blănaru a fost eliminat de arbitrul Ovidiu Hațegan, însă fotbalistul susține că oricum nu era apt pentru baraj din cauza unei accidentări.

„Îmi pare rău, dar oricum eram indisponibil pentru baraj. Eu am jucat cu întindere la adductori, care a recidivat. Am jucat cu infiltrații, m-am pregătit doar sâmbătă. Resimt din nou dureri, deci oricum n-aș fi putut juca”, a adăugat Blănaru.

  • Barajul dintre Hermannstadt și U Cluj se va disputa pe 8 și 12 iunie. Luni, 3 iunie, se va trage la sorți ordinea de desfășurare a celor două manșe.

Citește și:

EXCLUSIV Steliano Filip îi bate obrazul lui Vasile Miriuță: „E penibil ca un bărbat de 50 de ani să mă lovească pe la spate”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  03 Iunie 2019, 23:58

U Cluj castiga barajul...Miriuta trebuie suspendat cel putin 7 etape!

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  03 Iunie 2019, 16:17

Cu scuzele de rigoare , un comment off-topic. Cred ca este o eroare in clasamentul play-out. Voluntari si Iasi sunt egale la puncte, iar FCV este in fata pe golaveraj si rezultate directe. Ori, Voluntari a beneficiat de 0,5 p rotunjire la sfarsitul sezonului regular si ar trebui sa fie pe locul V. Scriu asta pentru ca e important la drepturi.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  03 Iunie 2019, 16:00

wuaw.....e inadmisibil ce s-a intamplat si cu Miriuta lovind pe ! faza a fost prea rapida , dar trebuie luate masuri ! si cum au primit Sibiul licentierea, ca nu au nici nocturna si nici incalzire in teren ??? Ziaristii de ce nu intreaba comisiile??? Primul an cica se pasuieste o echipa ....ca si cum intra cineva dezbracat intr-un Restaurant , dar pentru ca e prima data il lasam prima seara ! dar sa nu se mai intample ! Dar cand vine si a doua seara ...deja e obisnuinta !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează