FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-1

EXCLUSIV Steliano Filip îi bate obrazul lui Vasile Miriuță: „E penibil ca un bărbat de 50 de ani să mă lovească pe la spate”

Momentul în care Vasile Miriuță îl lovește pe Steliano Filip // Captură TV Telekom Sport
Momentul în care Vasile Miriuță îl lovește pe Steliano Filip // Captură TV Telekom Sport

Articol de - Publicat luni, 03 iunie 2019 10:32

Finalul meciului dintre Hermannstadt și Dunărea Călărași, scor 2-1, a adus o bătaie generală între cele două echipe, fiind implicat și Vasile Miriuță.

Pe imaginile video se observă cum antrenorul lui Hermannstadt îl lovește cu pumnii în cap pe Steliano Filip, fundașul Dunării, jucător pe care l-a pregătit la Dinamo în sezonul 2017-2018.

Steliano a reacționat pentru GSP.ro și a fost nemilos cu fostul lui antrenor.

„În îmbulzeala care a fost nu mi-am dat seama că m-a lovit, din cauza adrenalinei. Când am văzut imaginile, am înnebunit. Nu-mi vine să cred că fostul meu antrenor poate să facă așa ceva. E penibil ca un bărbat la 50 de ani să lovească pe la spate. În loc să calmeze spiritele, el mai rău le-a inflamat.

Eu m-am dus acolo să încerc să îl potolesc pe Blănaru. Daca eram față în față, sigur nu mai apuca să mă lovească. Sper că se vor lua măsuri la Comisia de Disciplină pentru că acesta poate să fie un precedent periculos”, a spus Steliano Filip pentru GSP.ro.

  • Barajul dintre Hermannstadt și U Cluj se va disputa pe 8 și 12 iunie. Luni, 3 iunie, se va trage la sorți ordinea de desfășurare a celor două manșe.

Vezi și:

HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-1 // VIDEO + FOTO Scene reprobabile în finalul meciului decisiv pentru retrogradare » Benzar, târât de adversari pe teren

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
adicn
adicn  •  03 Iunie 2019, 23:33

O spun ca om și microbist(și sibian pe deasupra), cheliosul trebuie aspru pedepsit! Nu se poate să reacționezi așa, e ceva de neacceptat!

lionforever
lionforever  •  03 Iunie 2019, 16:18
Postat de blatistu49 pe 03 Iunie 2019, 13:20

si FILIP e un nesimtit tot timpul a provocat a simulat cum facea toata echipa psd ista din 90 de minute 30 erau pe burta si cereau Smurdul bine ca am scapat de comuna psd ista

Prostia din tine persista ți-am explicat cu subiect și predicat cine conduce primaria si consiliul local de la călărași nu mai amesteca sportul cu politica ca nu ține ca nu a dat iohanis gol ci un congolez si un croat, esti prostia întruchipată.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  03 Iunie 2019, 15:41
Postat de anastasiu pe 03 Iunie 2019, 11:16

Daca Filip are dreptate, Miriuta trebuie suspendat la dubla de baraj! Daca un antrenor se comporta asa , ce sa mai zici de jucatori? Oricum toti care au avut asa comportament trebuie sanctionati.

wuaw.....e inadmisibil ce s-a intamplat ! faza a fost prea rapida , dar trebuie luate masuri ! si cum au primit astia licentierea ca nu au nici nocturna si nici incalzire in teren ??? Ziaristii de ce nu intreaba comisiile??? Primul an cica se pasuieste o echipa ....ca si cum intra cineva dezbracat intr-un Restaurant , dar pentru ca e prima data il lasam prima seara ! dar sa nu se mai intample ! Dar cand vine si a doua seara ...deja e obisnuinta !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează