FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Șumudică se ia de LPF după ce s-a aflat programul pentru următoarea etapă! "Avem 3 meciuri în 6 zile" » Cum se putea rezolva situația

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 12:28

Marius Șumudică iese la atac și îi taxează pe cei de la LPF, care au programat-o pe Astra astfel încât echipa campioană va avea un program infernal. Vor urma 6 zile în care giurgiuvenii vor avea 3 meciuri, printre care și cel din Danemarca, cu FC Copenhaga. 

"Nu se mai poate, e bătaie de joc. Ne obligă să jucăm 3 meciuri în 6 zile. Duminică avem cu Pandurii pentru că Narcis nu a acceptat să amânăm, miercuri jucăm la Copenhaga, iar etapa viitoare ne-au programat sâmbătă, la 18:30, pe căldură, cu CS U Craiova.

Toate astea în condițiile în care Dinamo - CFR se joacă luni și niciuna dintre acestea nu joacă în cupele europene. Se putea face schimb, mai ales că ambele au meci în Cupa Ligii în acea săptămână, iar Astra nu.

Ce să mai înțeleg eu când suntem programați așa cum suntem? Mai îmi zice și observatorul UEFA că pot sta pe bancă, în timp ce FRF mă interzice", a zis Marius Șumudică pentru GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
513010058870127
Pop Vasile  •  30 Iulie 2016, 18:28

Pt. vicecampioana se pot programa meciurile in mod corespunzator dar pt. CAMPIOANA ROMANIEI nu se poate . Da , patronul de la ASTRA nu a avut de unde sa duca brinza si cas celor de la frf si lpf , asa ca si CIOBANUL ...

van_daame
van_daame  •  30 Iulie 2016, 16:29
Postat de Vasiliu Daniel pe 30 Iulie 2016, 14:28

si vad ca esti slab la minte .. pandurii au si ei meci in europa . si nu au vrut sa accepte amanare .. so ?

Mai bine zis Pandurii mai au de facut reprezentatie un meci in Europa...

wertusi
wertusi  •  30 Iulie 2016, 15:28
Postat de Vasiliu Daniel pe 30 Iulie 2016, 13:57

campionatul la castigat echipa blatista .. dar tu probabil esti un copil care nu urmareste meciurile ci doar te uiti la rezultat ... si cum traim in romania .. rezultatul e unul furat ... pana acum .. am crezut ca cele mai urate blaturi le fea facut cfr .. in umra cu cativa ani ... dar nu ... astra .. o echipa de 2 lei ... ajutata de arbitraj .. si de echipe fara coloana (gen dinamo caprita) castiga campionatul .. cu un antrenor .. care ATENTIE a fost prins pariind pe liga 1 :)) bhaaaaa sunteti nebuni .. asta 2 ani nu ar fi trebuit vazut in fotbal .. e un blatuitor .. deci va dati seama cum joaca astra cand el pariaza :))

baiatule singura echipa echipa care a facut aranjamente este FCSB in campionatul romanesc , restul sunt aiureli ale presei aservite acestei echipe. Exemplu CFR Cluj cand a castigat campionatul in 2012 a facut 10 pct in UCL batand pe MU , cu toti titularii ca sa nu mai urlati pe aici ca a bagat rezervele , Vidic nu a jucat fiind accidentat , a ajuns in grupe dupa duble victorii cu Slavia Praga si Basel si acest exemplu este doar vf eisbergului . Doar mediatizarea excesiva a performantelor FCSB v-a facut sa credeti ca ei sunt foarte buni , exemplu cu jucatori de la aceasta echipa plus altii care au trecut pe la ei Romania la campionatul mondial a fost batuta de Albania ,singura victorie a Albaniei a fost cu Romania care a avut in componenta 95 % jucatori de la FCSB sau fosti , in 68 ani Albania nu a batut Romania ,asta e nivelul din 2016 al jucatorilor de la FCSB nu a fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează