FOTBAL  »  Superliga  »  FENERBAHCE

EXCLUSIV Surpriză pentru Hagi și Viitorul! Un club mare din Europa i-a făcut o invitație

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 10:00

Viitorul lui Gică Hagi și-a stabilit programul pentru această vară. Formația campioană are programată reunirea pe 11 iunie, urmând ca pe 12 să efectueze vizita medicală.

Constănțenii vor pleca între 14 și 21 iunie în Turcia, unde vor avea două partide împotriva unor echipe din Azerbaijan: cu Inter Baku (Azerbaidjan, locul 3) și cu FK Zira (Azerbaidjan, locul 4).

După ce elevii lui Hagi au câștigat titlul de campioni în Liga 1, oficialii lui Fenerbahçe i-au invitat pe constănțeni în cantonament la baza lor din Turcia.

"Hagi a fost surprins în momentul în care oficialii celor de la Fener l-au sunat și l-au anunțat că îi pun Viitorului la dispoziție toată baza de pregătire pe care aceștia o au în Turcia, una ultramodernă, cu aparatură de ultimă generație", conform celor din Academie.

Baza a fost inaugurată în 2011 pe un teren de aproape 3.000 de metri pătrați și dispune de două terenuri cu iarbă naturală, tribune și nocturnă, toate omologate de standardele UEFA.

Pe lângă o sală de fitness cu aparatură modernă și mai multe piscine exterioare și interioare, jucătorii Viitorului se vor putea relaxa pe malul unui lac ce împrejmuiește toată baza de pregătire a celor de la Fenerbahçe, dar pot alerga și într-o pădure din apropiere.

Programul verii: 

Cantonamentul din Turcia (14-21 iunie):
17 iunie: FC Viitorul - Inter Baku (Azerbaijan, locul 3)
20 iunie: FC Viitorul - FK Zira (Azerbaijan, locul 4)

Cantonamentul din Slovenia (23 iunie-7iulie)*:
26 iunie: FC Vitorul - Gabala (Azerbaijan, locul 2)
29 iunie: FC Viitorul - MTK Budapesta (Ungaria, locul 11)
2 iulie: FC Viitorul - FK Krasnodar (Rusia, locul 4)
5 iulia: FC Viitorul - CSKA Moscova (Rusia, locul 2)
*Meciurile din Slovenia se mai pot modifica

Detalii despre acest subiect puteți afla din ediția tipărită sau cea digitală a Gazetei Sporturilor!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Staff ciudat ales de Dică » O situație nemaiîntâlnită în Liga 1

Avem un campionat aparte » Doar în Belgia și în Rusia s-a mai întâmplat

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
redshow
redshow  •  31 Mai 2017, 13:57
Postat de Ady Oster pe 31 Mai 2017, 12:47

Sigur, pe aproape 3.000 de metri patrati se poate face super pregatire. Mai cititi o data ce prostie ati scris, gsp.ro :)

Pai era vorba de divizia mini-fotbal a lui Fener . Baza e reala si se afla intr-un apartament la etajul 15 al unui bloc din Istambul :)

894347060631419
Ady Oster  •  31 Mai 2017, 12:47

Sigur, pe aproape 3.000 de metri patrati se poate face super pregatire. Mai cititi o data ce prostie ati scris, gsp.ro :)

steaua1986forever
steaua1986forever  •  31 Mai 2017, 11:42
Postat de Vladescu Mircea pe 31 Mai 2017, 11:06

Parafrazand un vechi dicton pot sune - sa te feresti si de TURCI atunci cand iti fac daruri - !!!!!

Dar de unde stii tu ca nu platesc? Ca "l-au invitat" pe Hagi ca il cunosc ei ca fost mare jucator in Turcia nu inseamna ca merge acolo gratis cum poate ai inteles tu. Ei fac un business, inchiriaza baza respectiva, mai ales cand ei nu o folosesc, cum e in perioada respectiva cand ei inca sunt in campionat...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează