FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Surpriză! Primul jucător care pleacă de la Steaua! » A fost om de bază în 2015: "Va merge în Italia să semneze cu noua echipă"

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 10:02

Unul dintre cei mai criticaţi jucători de către patronul campioanei, Guilherme Sitya, își va rezilia contractul cu Steaua și va pleca în Italia acolo unde va semna un nou angajament.

Surse din interiorul clubului au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că fundașul urmează să sosească în România astăzi și va avea o discuție cu oficialii campioanei pentru rezilierea contractului său.

Jucătorul de 25 de ani a venit în urmă cu un an la Steaua, dar nu l-a convins pe patronul campioanei că merită să rămînă. "Pentru mine a fost cel mai important că am avut performanţe în teren! Cred că împreună cu echipa asta putem să cîştigăm un nou campionat în vara anului viitor.

2015 a fost un an bun, dar sînt dezamăgit de performanţele mele! Cred că nu am arătat cel mai bun joc al meu pînă acum, dar sînt profesionist şi muncesc în fiecare zi pentru a da sută la sută în fiecare meci", spunea Guilherme în momentul plecării acestuia în vacanță.

Managerul jucătorului, Anamaria Prodan, i-a găsit deja mai multe echipe unde Guilherme poate ajunge, iar brazilianul e decis unde va juca din această iarnă.

Destinația acestuia va fi Italia, acolo unde are mai multe oferte. "Guilherme își dorea să rămână la Steaua, dar a decis că pentru el e mult mai bine să plece în acest moment. O să revină în România și o să semneze rezilierea, apoi va pleca de la Steaua în Italia, acolo unde deja a acceptat o ofertă tentantă", spus sursele GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
1553497648306299
Cioce Alin  •  07 Ianuarie 2016, 16:40

kamikaze96 taci băi baiatule si veziți de echipa ta

grandetorito
grandetorito  •  07 Ianuarie 2016, 16:07

Felicitari Gui! Iti multumim si iti dorim succes!

alinar5
alinar5  •  07 Ianuarie 2016, 13:59
Postat de kamikaze96 pe 07 Ianuarie 2016, 12:54

o sa plece toti pana in vara, fcsb o sa intre in insolventa curand

Tu ai ramas cu sechele de la *** si acum vii pe-aici sa arunci mizerii. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close