FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Transferul lui Enache, blocat de ANAF! Mâine e ultima zi în care mai poate fi legitimat

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 01:00

Gazeta de Duminică dezvăluie că transferul lui Gabi Enache de la Astra la Steaua încă n-a fost oficializat pentru că ANAF îl ține în stand-by!

Tocmai de aceea, Steaua nici nu l-a anunţat în mod oficial pe Gabi, nici pe facebook, nici pe site-ul oficial, deși a ajuns de câteva zile la un acord cu fotbalistul. 

Steliștii mai au doar 24 de ore să rezolve problema. Mâine e ultima zi în care se mai pot face transferuri în Liga 1. De mâine, cluburile mai pot legitima jucători, dar numai dintre cei care au rămas sau erau liberi de contract până la expirarea perioadei de mercato.

Citește în articolul integral publicat în ziar ce problemă a apărut și ce încearcă Steaua să facă pentru a debloca transferul! Toate detaliile numai în ediția tipărită a Gazetei de astăzi, dar și pe platforma Gazeta Digitală - AICI!

TOT EXCLUSIV PRINT:

- Top 10 cum n-a mai existat! Achizițiile și noile măriri de contract fac din Steaua un paradis al salariilor

- Sexy Sport » Handbalista model de la Știința București care ar putea face senzație la orice concurs de frumusețe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
khal_37
khal_37  •  21 Februarie 2016, 20:32
Postat de para.para pe 21 Februarie 2016, 14:15

Dinamo e prea mic ca sa bage strambe oriunde, nu doar la ANAF. In alta ordine de idei, ai auzit tu, personal declaratia lui Buduru sau ai citit in paginile acestui ziar ***?

ANAF? Tocmai au fost iertati de plata a peste 5,2 milioane de euro.

khal_37
khal_37  •  21 Februarie 2016, 20:31

Asta e mafia usl pe linia anghelache-negoita-nicolae-oprea.

para.para
para.para  •  21 Februarie 2016, 14:15
Postat de benise pe 21 Februarie 2016, 13:29

Bai para natafleata ți-am pus mai jos cu citat ce declara Buduru,actele sunt semnate intre cele doua cluburi!Despre ce vorbim?Enache este jucătorul Stelei!Poate să fie mâna lui Dinamo care bagă ceva strâmbe pe la ANAF,poate,poate câștiga trofeul!

Dinamo e prea mic ca sa bage strambe oriunde, nu doar la ANAF. In alta ordine de idei, ai auzit tu, personal declaratia lui Buduru sau ai citit in paginile acestui ziar ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează