FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV 3 achiziții pentru un club din Liga 1! Un fost fotbalist al lui Arsenal vine în România

Articol de - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 20:38

Dunărea Călărași continuă campania de achiziții cu încă 3 nume importante. Echipa lui Dan Alexa se întărește în defensivă și la mijlocul terenului.

Călărășenii au reușit să-i aducă pe Cristian Sîrghi (fundaș central - 31 de ani, ultima dată la Flamurtari), pe Conor Henderson (mijlocaș central - 27 de ani, ultima dată la Pirin în Bulgaria) și Ștefan Vlădoiu (fundaș dreapta - 20 de ani) de la Snagov, care îl împrumutase de la Craiova.

Dacă primul și ultimul sunt cunoscuți în România, Conor Henderson are un CV interesant. Fotbalistul școlit la Arsenal a jucat în cariera sa la formații precum Coventry, Hull City, Stevenage, Crawley Town, Grimsby și Eastbourne până a ajunge în Bulgaria.

Nicolae Calancea (portar), Daniel Benzar (mijlocaș ofensiv - 21 de ani), Costi Nica (fundaș dreapta 25 de ani) și Pele (mijlocaș - 31 de ani) au venit până acum la Dunărea Călărași.

Kanda, Pușcaș, Șandru, Wallace, Babei, Gaetan Mezu, Monroy și Carnat și-au reziliat contractele cu formația călărășeană.

Citește și:

EXCLUSIV Cine pleacă, cine vine la Dinamo » 4 jucători din toate compartimentele sunt OUT: "Nu vor pleca în cantonament" și un nume nou confirmat de președintele clubului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  08 Ianuarie 2019, 02:53

"formații precum Coventry, Hull City, Stevenage, Crawley Town, Grimsby și Eastbourne până a ajunge în Bulgaria" - adevarul e ca si asta este o alta "pesa" grea venita in la liga de romanika.

gannicus2014
gannicus2014  •  07 Ianuarie 2019, 21:43

retrogradarea se joaca intre Dunarea, Chiajna si Voluntari, ultima pare ceva mai ancorata in realitate cu Bergodi, bataie pe locul de baraj

star_bucharest
star_bucharest  •  07 Ianuarie 2019, 21:28

dunarea calarsi termina peste din amop aka rusinea romaniei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează