FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-1

EXCLUSIV Trimis special la meciul dintre FCSB și Viitorul » Intenționa să urmărească doi jucători pentru a-i transfera, dar unul s-a accidentat

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2017 20:12

Fostul arbitru slovac Lubos Michel, în prezent director sportiv la PAOK Salonic, a venit alături de Valeriu Argăseală pentru a urmări meciul din această seară dintre FCSB și Viitorul.

Slovacul are o misiune specială! A fost trimis de antrenorul Vladimir Ivici pentru a-i urmări la joc pe Florin Tănase și Dragoș Nedelcu. Tehnicianul grecilor are referințe foarte bune despre cei doi și l-a rugat pe fostul arbitru să-i facă un raport detaliat de la fața locului.

Lubos Michel (48 de ani) se cunoaște cu Argăseală de anul trecut, când FCSB a disputat un meci amical cu PAOK în cantonamentul din Olanda.

De altfel, roș-albaștrii n-ar fi la prima afacere cu formația din Grecia. FCSB l-a vândut în vara anului trecut pe Fernando Varela la PAOK pentru suma de 1,4 milioane de euro.

Florin Tănase (22 de ani / mijlocaș) a jucat în 18 partide pentru FCSB în acest sezon de Liga 1 și a marcat 4 goluri. Acesta va fi titular în partida din această seară.

De partea cealaltă, Dragoș Nedelcu nu va juca azi după ce a suferit o întindere a ligamentului colateral intern al genunchiului stâng și va lipsi de pe gazon aproximativ o lună. Fundașul de 20 de ani era om de bază la Viitorul pentru care a jucat în acest sezon de Liga 1 nu mai puțin de 28 de partide și a înscris în gol.

  • FCSB - Viitorul se joacă de la 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  24 Aprilie 2017, 21:16

De unde sa cumpere saracii astia? Au 5 milioane pentru Tanase?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close