FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Un jucător important al CFR-ului vrea să plece de la echipă: "Nu e genul de om care să stea rezervă și să ia banii la final de lună"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 16:23

Unul dintre cei mai experimentați jucători din Liga 1, dar și de la CFR Cluj, Lucian Goian, nu mai vrea să rămână la Gruia.

Surse din cadrul echipei au dezvăluit că Goian e dezamăgit de atitudinea celor din conducerea clubului care l-au trecut pe linie moartă, chiar dacă antrenorul,  Antonio Conceicao, nu i-a reproșat nimic fundașului de 33 de ani.

"E cel mai bine pregătit jucător din echipă! Dă sută la sută la fiecare antrenament și se pregătește exemplar, iar antrenorul nu-l bagă! La ultimul meci a fost folosit Andrei Mureșan, găsit vinovat pentru ultimul gol primit de clujeni în meciul cu Astra de etapa trecută din Liga 1!

Goian le-a transmis apropriaților că nu mai vrea să rămână la CFR! Nu e genul de om care să stea rezervă și să ia banii la final de lună! A ajuns la o vârstă vrea să joace, nu să stea pe banca de rezervă și să nu i se transmită nimic. Nu vrea să fie umilit, vrea să mai joace fotbal atâta timp cât îl mai țin picioarele", spun prietenii lui Goian.

Goian n-a mai prins primul 11 al CFR-ului după meciul pierdut de CFR cu 2-1 în deplasarea de la Botoșani, atunci când a fost cel mai bun jucător de pe teren în opinia redactorilor GSP prezenți la meci. Lucian a primit atunci nota 6, față de 4 cât au primit colegii săi, Tiago Lopez, Andrei Mureșanu sau Mario Camora.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mateiserban
mateiserban  •  19 Februarie 2016, 22:16

Andrei Muresan e mai bun decat el si e normal sa fie preferat din moment ce e si mai tanar si va juca la CFR mai multi ani

Vezi toate comentariile (1)
Comentează