FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

EXCLUSIV/UPDATE "Băi, nenorociților, plecați în p**a mea d-aici!" » Scene incendiare în play-off, un fotbalist a rupt tăcerea: "Patronul a intrat cu bodyguarzii peste noi în vestiar" + Varianta oficială a Astrei

Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 11:27

Play-off-ul a debutat cu scandalul uriaș de la Giurgiu, inflamat de eșecul Astrei la Craiova, 0-1. Gazeta a aflat noi detalii incendiare din vestiarul Astrei. 

În urmă cu câteva zile, Gazeta Sporturilor a prezentat în exclusivitate informația că Ioan Niculae, patronul Astrei, s-a enervat după înfrângerea de la Craiova, 0-1, și le-a anulat jucătorilor primele pentru succesul cu Dinamo și pentru calificarea în play-off. Acesta le-a transmis jucătorilor și staff-ului că prima pentru victoria cu Dinamo, 1.500 de euro pentru fiecare fotbalist, nu mai e valabilă. Iar bonusul pentru calificarea în play-off, 5.000 de euro pentru un jucător, a devenit un premiu pentru clasarea pe podium!

După apariția informațiilor în paginile ziarului, Niculae a făcut o nouă criză de nervi! Unul dintre jucătorii formației de la Giurgiu face dezvăluiri în premieră despe ce-a urmat la echipă.

"Ne-a mințit pe față după ce și-a văzut sacii în căruță! Nu ne-a dat nicio primă pentru meciul cu Dinamo și nici pentru calificarea în play-off. Ne-a transmis că dacă nu terminăm pe primele 3 locuri, nu mai vedem nimic. Au fost ședințe peste ședințe la club. Edi Iordănescu și Dani Coman sunt jenați de situație... Le e rușine să mai vorbească cu noi, să ne mai zică ceva...

Ne-a spus că nu ne mai dă niciun ban, că nu-l mai interesează absolut deloc de noi. Dacă nu ne convine să plecăm d-acum, că oricum are pe cine să aducă. A intrat în vestiar cu bodyguarzii și a început haosul! A urlat și ne-a înjurat ca la ușa cortului. E inadmisibil ce se întâmplă aici!", spune sursa ziarului.

Un alt om din interiorul echipei face dezvăluiri despre vizita fulger a patronului: "A intrat peste noi și ne-a luat la rând. «Băi, nenorociților ați ajuns voi să mă dați pe mine în primire pe la ziare?! Bă, eu aici sunt patron, eu fac ce vreau cu voi. Nu vă convine plecați toți în p**a mea d-aici, că vin alții»".

A răbufnit și Iordănescu jr.

Edward i-a răspuns patronului Ioan Niculae, cel care l-a criticat pe antrenor după înfrângerea din primul meci din play-off, 0-1 cu U Craiova. "Mi-aş dori ca pe viitor aceste lucruri să nu se mai întample şi problemele să le discutăm în privat, sper că aşa se va întâmpla. Sper că nu voi fi obligat să mă adaptez la o astfel de comunicare şi să îmi spun şi eu punctele de vedere în public. Pentru mine vorbesc doar rezultatele. Am ridicat nivelul aşa de sus și probabil că pretenţiile au crescut. Dar suntem la un moment când încă nu ne putem compara cu nişte forţe ale competiţiei", a spus Niculae la Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
341636452992998
Gheorghe Stan  •  22 Martie 2018, 00:08

NICU..OLAE UN ZERO BARAT,CARE SE CREDE MARE BARBAT CU GORILELE IN SPATE

ucigaltoaca
ucigaltoaca  •  18 Martie 2018, 10:21
Postat de fangigi pe 17 Martie 2018, 21:29

Mercenarii aia credeau ca daca s-au calificat in playoff gata, se umple de bani din prime, salariile le merg basca si pt restul meciurilor li se rupe! Doar ca nu le merge cu Niculae care are scoala secu!:)))

Daca si aia de la Astra sunt mercenari...Sunt printre cel mai prost platiti din prima liga. Inteleg ca esti frustrat ca tu castigi mult mai putin, dar tu nu esti nici sportiv de performanta, iar scoala nu ti-a placut, asa ca-ti meriti soarta de angajat REBU.

danirovl
danirovl  •  18 Martie 2018, 01:12

Mama mama ,toti saracii sunt patroni!:))acolo e plantatie de bumbac, nu club de fotbal.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează