FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV VIDEO 4 concluzii categorice ale Liviu Ciobotariu după cantonamentul lui FC Botoșani: „Ne gândim la play-off și mi se pare normal să fie așa”

Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 10:02

Liviu Ciobotariu vrea să ajungă cu FC Botoșani în play-off și spune că nu îl sperie posibilitatea ca vedetele echipei sale să fie vândute.

  • Corespondență GSP din Turcia

FC Botoșani a plecat aseară spre România din Antalya, acolo unde a fost cantonată pentru pregătirea de iarnă.

Antrenorul moldovenilor, Liviu Ciobotariu, este mulțumit de cum s-au pregătit elevii săi și trage concluziile după acest stagiu de pregătire:

...despre evoluția jucătorilor: "Avem bilanț pozitiv în amicale, am câștigat două și am pierdut unul. Suntem pe plus și la golaveraj, cu 7 goluri marcate și 5 primite, deci sunt mulțumit de cum s-au pregătit băieții. Am lucrat și fizic, și tactic, iar jucătorii mei s-au ridicat la nivelul cerut fără să se accidenteze, ceea ce este extrem de important. Poate cel mai important. Avem tot lotul valid".

...despre cantonament: "Vremea de aici ne-a făcut ceva probleme, e adevărat. Ni s-au anulat două amicale din cauza ploilor. Primul și ultimul joc. Pentru strategia mea, cel mai important joc era cel din urmă pentru că acolo testam băieții înainte de startul Ligii 1, dar asta este, nu poți controla vremea".

...despre ofertele primite pentru vedete: "Deși s-a discutat mult despre vânzări și plecări, fotbaliștii mei nu au avut oferte concrete. Oricum, indiferent cine pleacă, am soluții bune în lot, nu mi-e frică. E adevărat că dacă mi-ar pleca Fabbrini, de exemplu, atacul nostru ar fi slăbit cu 20-30 la sută. E un jucător care înseamnă foarte mult pentru noi, dar indiferent de situație vom găsi soluții".

...despre obiectivele echipei: "Ne gândim la play-off și mi se pare normal să fie așa. Avem o echipă valoroasă și cred că putem atinge acest obiectiv. Totuși, le spun constant băieților că trebuie să avem mare grijă. Așa cum sunt aproape de play-off, suntem la un pas și de play-out și orice mișcare greșită poate să fie fatală"

"Botoșani este în acest moment la 80 la sută din potențialul pe care știu că putem să îl atingem" Liviu Ciobotariu, antrenor FC Botoșani

AMICALELE BOTOȘANIULUI ÎN ANTALYA

FC Botoșani - Ludogoreț (Bulgaria I) 3-1
Marcatori: A. Burcă, L. Fulop, Golofca

FC Botoșani - FC Paksi (Ungaria I) 2-1
Marcatori: L. Fulop, Fabbrini

FC Botoșani - SV Meppen (Germania III) 2-3
Marcatori: Ongenda, Golofca

5 puncteo despart pe Botoșani de locul 6, ultimul care duce în play-off

Vezi și: EXCLUSIV Interviu EXPLOZIV cu Anamaria Prodan: „De când am plecat eu și Reghe s-a ales praful de Steaua. Au venit antrenori fără minte, zero barat!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează