FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV // VIDEO Anamaria Prodan către reporterul GSP: „Dacă mă enervez și-ți dau un pumn, ce faci?"

Articol de , , - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 14:00

A fost probabil știrea anului în fotbalul românesc. În vara acestui an, Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa în figură, la finalul meciului de Liga 1 dintre Astra și FC Botoșani, scor 2-2. 

Pe finalul anului, Anamaria a vorbit pe larg, într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, despre acest subiect.

"Nu cred că gestul asupra lui Alexa i-a îngropat cariera. Pentru că o repet și o spun din nou pentru că toată lumea încă vorbește de situația asta... Alexa a fost bărbat! Dacă eu acum, la interviu, mă enervez pe tine că mi-ai zis ceva și-ți dau un pumn, ce faci? Mă iei la bătaie de față cu toată lumea p-aici?! Nu i-a picat bine și nu-i pica bine nimănui pe pământ, dar am conștientizat în nervii ăia că am greșit. Și mi-am cerut scuze... I-am mulțumit pentru reacția pe care a avut-o", a zis Ana.

"Iubesc fotbalul, boxul, UFC. Dacă mă enervez și știu cât de vulcanică sunt și nu-mi convine ceva, probabil am scăpări și dau în oricine. Sau înjur. Așa sunt... Mai birjar, câteodată! Sunt crescută în fotbal"
Anamaria Prodan, agent jucători

Acesta a dat o replică tuturor celor care au atacat-o pe marginea acestui subiect. 

"Am citit că lumea zicea că «Trebuia bătută!», «Trebuia omorâtă!», «Călcată în picioare!». A fost o lecție de viață pe care el a dat-o tuturor bărbaților... Mai e unul Maimuțică, cum îl cheamă? Care era cu Huidu. Așa, Găină... M-au sunat o gămadă de prieteni că «Domne, că e un fătălău, un băbălău!». Nu, ăsta e un fătălău dacă pe un post de radio național poți să fii cu astfel de argumente. Bărbatul e făcut să aibă grijă de femeie, să îi suporte toanele și nervii. Fiecare a mai luat o palmă... De la mama, de la profesoară... Am avut discuții cu Alexa, foarte multe după acest episod", a mai declarat impresara.

"Eu am cel mai frumos, mai deștept și cel mai cel bărbat din fotbalul românesc! Eu sunt căsătorită cu numărul 1 din fotbalul românesc. Dacă l-am lovit pe Laur? Nu... El când se uită îngheți! El are o privire așa..."
Anamaria Prodan, agent jucători

Anamaria Prodan: „Alexa nu este amantul meu!"

Anamaria Prodan a comentat și speculațiile conform cărora ar avea o relație extraconjugală cu fostul antrenor al Astrei. "Poate terminăm odată discuțiile astea! Alexa nu este amantul meu! Nu am avut relații cu Dan Alexa. Cum n-am avut cu antrenorii sau jucătorii pe care i-am manageriat". 

VIDEO "Lumea l-a luat pe Hagi drept nebun, dar n-au curajul s-o spună!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
tagore
tagore  •  24 Decembrie 2019, 02:13

Vorba unui clasic...mort: "Dealu-i deal si valea-i vale, kurba-i kurba pana moare...".

mateodamiano7
mateodamiano7  •  22 Decembrie 2019, 17:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

824198750992033
Tiberiu Nagy  •  22 Decembrie 2019, 16:58

Va dati seama cum *** ? ... vai de viata ei ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează