FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra! Dialog INCREDIBIL: „Aveți voi bani de mine? Vă cumpăr familiile!”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 11:31 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 18:05

Anamaria Prodan (47 de ani) a povestit o întâmplare incredibilă petrecută în 2015, când a intermediat transferul grecului Georgios Samaras (34 de ani) de la West Bromwich Albion la Al-Hilal.

Anamaria Prodan, unul dintre cei mai importanți agenți români ai momentului, și-a adus aminte cum doi bărbați au confundat-o cu o prostituată, într-un restaurant din Londra.

Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra: „Aveți voi bani de mine? Vă cumpăr familiile!”

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.  

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

+45 FOTO

„Nu există bărbat care să nu se gândească să meargă cu tine. Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbați. Ei sunt făcuți pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă și cu cel care încearcă»”
Anamaria Prodan, agent

Anamaria Prodan: „Am intrat în conflict cu iubitele jucătorilor. Le-am spus că vor muri de foame!”

„Eu, când semnez contracte cu jucătorii şi cu antrenorii mei, trebuie să le cunosc familia, soţia, iubita. Dacă greşeşte cineva dintre iubite sau neveste, au o problemă reală cu mine. Jucătorii trebuie să fie foarte relaxaţi, liniştiţi, ca să dea randament. Am intrat de foarte multe ori în conflict cu neveste, iubite şi întotdeauna i-am apărat pe ei. De aia mi-au reproşat multe neveste şi iubite că nu e corect. Dar de ce? 

Eu l-am ajutat, eu i-am spălat, i-am călcat. Bun, de acum eu vă ajut pe toţi, că eu îi fac lui contracte de acum înainte! Că tu poţi să faci copii, poţi să-i speli, să-i calci, dar contracte nu ştii să faci! 

Dacă eu nu fac contractul bun şi tu nu mă ajuţi să-i oferi o viaţă liniştită şi relaxată, atunci tu vei muri de foame cu copii cu tot, cu el”, declarat Anamaria Prodan pentru TV Telekom Sport.

Anamaria Prodan, în 2019: „Cel mai mult m-a durut când Gazeta m-a făcut prostituată”

În ianuarie 2019, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru GSP, Anamaria Prodan spunea că: „cel mai mult m-a durut când Gazeta Sporturilor m-a făcut prostituată pe prima pagină. Atunci, eu, un ateu convins, am mers la biserică”.

La acel moment, Anamaria Prodan le-a cerut scuze ziariştilor pe care i-a blestemat „să aibă cancer” în 2013.

EXCLUSIV VIDEO Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra! Dialog INCREDIBIL: „Aveți voi bani de mine? Vă cumpăr familiile!”

Citește și alte știri cu Anamaria Prodan: 

EXCLUSIV Anamaria Prodan, înregistrare interzisă minorilor » Limbaj trivial și amenințări

VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan confirmă GSP: Harlem Gnohere ajunge în Egipt! » Detalii de ultim moment: „80% lucrurile sunt rezolvate”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (84)
370096043480909
Gopo Goldberg  •  24 Mai 2021, 10:59

Nu te-au agatat pt ca erai "imbracata frumos"... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kovacsistvan
kovacsistvan  •  24 Mai 2021, 00:10

De ce nu a povestit de primul ei training.

100000358316305
Claudiu Bruno R Hermelin  •  23 Mai 2021, 17:54

In acceptiunea ei de ***, daca ai multi bani, nu poti fi si ***..... e numai un aspect temporal, azi nu mai e o ***, ieri *** ***.....***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează