FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, mărturie șocantă: „Am fost două luni consilierul ministrului condamnat. Nu am făcut nimic. Am fost plătit, normal”

Articol de - Publicat luni, 10 februarie 2020 12:13

Ciprian Paraschiv (45 de ani), proaspăt numit președinte la Poli Iași, a vorbit în direct la GSP Live despre perioada în care a activat în politică. Fostul director de dezvoltare din echipa lui Răzvan Burleanu de la FRF a recunoscut că nu a făcut nimic timp de două luni, cât timp a fost consilierul Monicăi Iacob Ridzi. 

În februarie 2009, fostul fundaș de la Poli Iași, Ciprian Paraschiv, era numit consilierul noului ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi. El și Ridzi erau membri PDL și se cunoșteau. „Ne știam, da. Avusesem vreo două școli de vară PDL în care vorbiserăm despre sport”, a povestit Paraschiv la GSP Live.

O lună mai târziu, în martie 2009, începeau evenimentele care au dus la condamnarea Monicăi Iacob Ridzi la 5 ani de închisoare. 

Investigația procurorilor DNA a fost declanșată în vara lui 2009, după ce ancheta jurnalistică a Gazetei Sporturilor a dezvăluit nereguli la organizarea Zilelor Tineretului. Organizarea unor evenimente cu costuri de peste 600.000 de euro a fost încredințată fără licitație unor firme private. 

VIDEO CU MĂRTURIA LUI CIPRIAN PARASCHIV

În direct la GSP Live, Paraschiv a vorbit despre perioada petrecută în funcția de consilier al ministrului care avea să fie închis pentru abuz în serviciu:

„A fost foarte funny. Când m-am dus la minister, lumea spunea că m-am dus pentru că sunt slab pregătit. După ce am plecat de la minister, tot lumea spunea că am fost deștept că am plecat la timp. Am fost consilierul Monicăi Iacob Ridzi două luni, în perioada premergătoare scandalului. 

Pur și simplu, două luni nu am făcut nimic. Mă căuta lumea din Iași să facem proiecte, eu nu aveam nici birou în minister. Efectiv, nu am făcut nimic. Nu am intrat în nicio strategie, în nimic

Ministrul putea să-mi ceară o părere pe zona de cluburi sportive, pe zona de direcții de sport. Nu m-a întrebat nimic. E adevărat că era o perioadă foarte grea, era imediat după ce a fost numită. Nu i-a fost nici ei ușor”. 

Deși admite că nu a avut nicio contribuție în această funcție, Paraschiv a recunoscut că a fost plătit. 

„Am luat banii pentru cele două luni, absolut. Ar fi fost și culmea să nu-i iau. Apoi, am văzut și eu ce s-a întâmplat. M-a surprins condamnarea, da, nu mă așteptam”. 

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Cazul „Folcloristelor”, povestit în detaliu chiar de arbitrul pedepsit: “Fetele erau îmbrăcate sumar. Nu puteam să le dau afară” + FRF, complice în scandalul sexual

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
186400688767356
Dan Dan  •  11 Februarie 2020, 22:21

***, ce articol !!! pai astia de la gesepe iau bani in fiecare luna si scriu despre nimic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  10 Februarie 2020, 16:13

Frumoasa tara, hidosi conducatori !!!

parpalache
parpalache  •  10 Februarie 2020, 14:55

Ministrele astea parca sunt trase la xerox!Prima data am crezut ca e cea care a fost la Justitie,in ultimul guvern Dancila!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close