FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Dinamo mai aduce și fotbaliști » Superconcurență pentru Nistor și Salomao din prima ligă belgiană

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 14:18

Într-o perioadă în care Dinamo e în căutări mai mult sau mai puțin inspirate, "câinii" ar putea bifa transferul unui jucător cu un CV interesant.

Reda Jaadi, mijlocașul belgian de 23 de ani al celor de la Royal Antwerp, un autentic număr 10, ar putea deveni noul jucător al lui Dinamo. Acesta a prins însă un singur meci sezonul acesta la echipa lui Ladislau Boloni.

Inițiativa transferului îi aparține lui Mircea Rednic, care a plecat în Belgia la finalul anului trecut pentru a urmări mai mulți fotbaliști. Aflat în relații bune cu Ladislau Boloni, Reda Jaadi i-a fost recomandat "Puriului", care nu a ezitat să demareze negocierile pentru aducerea acestuia.

Oficialii lui Royal Antwerp au confirmat pentru GSP.ro informația că fotbalistul a plecat din cantonamentul de la Alicante pentru a ajunge în Antalya și a se alătura lotului condus de Mircea Rednic.

De-a lungul carierei, Reda Jaadi a evoluat pentru Standard Liege, Dessel Sport, Vise, Mechelen și Royal Antwerp.

Reda Jaadi e născut în Belgia din părinți marocani. Acesta are și un frate, Nabil Jaadi, care a evoluat pentru naționalele de tineret ale Marocului.

Ca fapt divers, Jaadi e un iubitor al câinilor, având mai multe poze cu animale pe contul său de Facebook :)

Vezi și: EXCLUSIV Sergiu Hanca și-a găsit echipă » Diseară semnează contractul!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  10 Ianuarie 2019, 22:45
Postat de valyomanyd pe 10 Ianuarie 2019, 16:10

Nu pot sa cred cat esti de inteligent ! :)) E un dar ceresc sa cunosti caracterul cuiva numai daca ii privesti poza ! :)))

Scuzați-mă vă rog, nu mi-am dat seama, domnul este cu pedigree. Cu pedigree de oxidatus crăcănatus. Rasă pură domnule, profesionist adevărat, ce să mai! Ce crescut tineri ca Hagi, ăla e prost, noi aducem fotbaliști titrați, caninofili adevărați patruj'de meciuri in 5 ani, rupem tot! Baftă! Incă o dată scuzoaiele de rigoare, din Belgia, comme d'habitude! Sulejman, Wesley, Eric,Harlem Filipe, en garde!

ios_ge
ios_ge  •  10 Ianuarie 2019, 19:33
Postat de aress123 pe 10 Ianuarie 2019, 17:48

Lasa postac rinist, ca jumatate din comentariile voastre tot despre FCSB sunt. ....Ca sunteti *** nu e nici o noutate.

Ioti'un gigel. Chiar ma miram.

mosvasile
mosvasile  •  10 Ianuarie 2019, 18:11

Mda!In principiu "ar putea"sa transfere orice jucator!Daca?Daca ai bani!Si cum acest Jaadi se pare ca nu e nici schiop si nici Royal Antwerp nu este in liga a 3 a...Vorbe!De pauza competitionala!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează