FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV VIDEO Caz incredibil! Dorinel Munteanu dezvăluie cum a încercat CFR Cluj să-l șteargă din istoria clubului: „Ei au făcut un lucru mai puțin ortodox”

Dorinel Munteanu (al doilea jucător de la dreapta la stânga)
Dorinel Munteanu (al doilea jucător de la dreapta la stânga)

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2020 11:53 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 15:16

Dorinel Munteanu (52 de ani), fost antrenor în Gruia, a dezvăluit la GSP LIVE că cei de la CFR Cluj au vrut că el să nu mai apară în istoria clubului.

Antrenorul care a dus-o în 2005 pe CFR Cluj până în finala Cupei Intertoto, pierdută în fața francezilor de la Lens cu scorul de 4-2 la general, spune că cei care au condus echipa de-a lungul timpului nu vor să mai audă de el, încercând să îl facă uitat din istoria clubului.

Totul a pornit de la o declarație mai veche a lui Dorinel în care spunea: „Unii și-au dorit să dispar din istoria celor de la CFR, dar nu au reușit. Au trecut foarte mulți ani, dar oamenii din interior stiu. Rezultatele au rămas, asta e important.”

134 de selecțiiare Dorinel Munteanu la echipa națională, fiind cel mai selecționat jucător din istoria reprezentativei

Fostul jucător al echipei naționale a oferit detalii despre ce s-a întâmplat după plecarea sa de la CFR Cluj și despre cum a fost eliminat din toate materialele care promovează istoria clubului!

După ce am plecat de la CFR, nu am mai vorbit cu domnul Paszkany. În schimb, am vorbit cu domnul Mureșan. Foarte puțini din interiorul clubului nu m-au agreat, mulți m-au iubit pentru ce am făcut pentru echipă. 

Eu cred că am făcut foarte multe pentru CFR, chiar dacă nu am luat campionatul. Am dispărut din toate fotografiile, la club fiind fotografii cu Dorinel Munteanu, cel care a dus echipa în Cupa Intertoto. 
Dorinel Munteanu, la GSP Live

VIDEO Dorinel Munteanu, despre cum a încercat CFR Cluj să-l șteargă din istoria clubului: „Am dispărut din toate fotografiile”

„S-a scris o carte despre CFR și nu au vrut să apar eu în ea”

Chiar dacă cei de la CFR au publicat o carte cu istoria clubului, Dorinel a fost ignorat și de această dată, fiind informat în acest sens chiar de autorul volumului respectiv. 

S-a scris o carte despre CFR și cel care a scris această carte m-a informat că nu prea au vrut să apar și eu în ea, chiar dacă fac parte din istoria clubului.
Dorinel Munteanu, la GSP LIVE

„Chiar nu mă doare”

Întrebat despre cine crede că nu a vrut ca el să mai apară în meterialele prin care CFR își promovează performanțele, fostul fotbalist nu a dorit să dea nume, spunând că nu îi mai pasă de ce s-a întâmplat.

Nu știu, eu am spus la general pentru că mi s-a părut un lucru mai puțin ortodox. Cred că acum nu mai sunt poze cu mine la CFR, deși era bine să fie o fotografie cu mine acolo, într-un colț, dar chiar nu mă doare acest lucru.
Dorinel Munteanu, invitat la GSP LIVE

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Drama unui fotbalist din Liga 1 » Nevoit să se retragă la numai 24 de ani, din cauza unei afecțiuni cardiace: „Cea mai mare teamă a mea s-a adeverit”

Uriașul transferat de Dinamo e puternic, dar și capricios: „Uneori, colegii trebuie să-mi ia telecomanda din mână”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ertyuiop
ertyuiop  •  09 Octombrie 2020, 11:06

Ramane recordman in istoria nationalei si a Otelului!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  09 Octombrie 2020, 01:29

Bre. EU sunt bucurestean vechi sa I spuna cineva lui radu banciu ca stiu sa injur mai bine ca el.. nu stiu cum se scrie dar suna asa . Menia zonia piciaio .

pirucul
pirucul  •  08 Octombrie 2020, 21:17

de ce nu spune munteani cum a pierdut cu rapid acasa jucand la dej . a pierdut si dorinel nici macar nu s-a sculat de [pe banca de ce oare?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close