FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Iuliu Mureșan, detalii despre sacoșa cu bani din vestiar: „L-am văzut pe Adrian Mititelu cum mergea cu sacoșa în vestiar și a ieșit fără ea”

Sursă foto: facebook Adrian Mititelu
Sursă foto: facebook Adrian Mititelu

Articol de , - Publicat joi, 20 februarie 2020 12:52

Iuliu Mureșan (66 de ani), cel care a fost numărul 1 în conducerea administrativă a lui CFR Cluj din 2001 până în 2018, a vorbit la GSP Live despre un episod celebru, când a spus la o conferință de presă că a văzut circulând o sacoșă cu bani în vestiarul Craiovei. 

  • Context:
  • După o victorie categorică, scor 4-1, a lui CFR Cluj în fața Craiovei, Arpad Paszkany, patronul de atunci al grupării din Cluj, a acuzat că cineva le-a oferit o sumă de bani considerabilă jucătorilor olteni pentru a-i motiva. Bani care ar fi ajuns în posesia oltenilor dacă reușeau s-o încurce pe CFR. „Cei de la Craiova au plâns de două ori astăzi, o dată pentru înfrângere și o dată pentru cei 200.000 de euro care erau aici, într-o sacoșă, legați frumos, ca la bișnițari”, a fost declarația lui Arpad Paszkany după meciul împotriva Craiovei
  • La acel moment, Iuliu Mureșan fiind președintele CFR-ului, a întărit declarațiile patronului: „Noi știm că a circulat o sacoșă de bani și în tur, dar degeaba, ca n-am pierdut decât un singur meci. Avem informații că acești bani ar fi fost ținuți de un nepot de-al lui Gigi Becali” 

Iuliu Mureșan: „Mititelu a apărut cu o sacoșă”

Mureșan a rememorat în direct la GSP Live acel episod și a explicat ce s-a petrecut cu celebra „sacoșă cu bani”: 

„Eu am observat-o, așa era atunci trendul. Era o modă, erau mulți conducători foarte vorbăreți. Într-adevăr, la un meci jucat acasă, pe vechiul stadion, a apărut o sacoșă cu care a intrat Mititelu în vestiar și pe care a lăsat-o acolo. Poate a adus niște maiouri. Eu am văzut cum a decurs meciul, arbitrajul și am spus că în fotbalul românesc circulă sacoșe, probabil cu bani. 

Pentru acea declarație am fost chemat la Comisia de Disciplină și, cu toate că alții au spus lucruri mult mai grave, m-au suspendat două luni și am primit o amendă foarte mare. În acele luni nu am avut voie să merg la nicio activitate oficială a FRF sau LPF și nu aveam voie să vin lângă echipă în timpul meciurilor. Mi-a fost foarte greu în acea perioadă, am regretat. 

După acel moment, a apărut sacoșa cu bani la partida lui U Cluj cu FCSB și aici nu vreau să mai intru în amănunte. A fost găsită sacoșa într-o livadă în Cluj, la un restaurant care atunci se deschisese, și am început să mă gândesc că totuși aveam dreptate. Poate că în geanta de la Craiova nu erau bani. Nu am văzut. Dar au apărut niște bani pe care i-au găsit procurorii. La Craiova l-am văzut pe Mititelu cum mergea cu sacoșa în vestiar și a ieșit fără ea. Am presupus că era cu bani”, a spus Iuliu Mureșan la GSP Live. 

 Citește și:

CFR CLUJ - SEVILLA // Juan Emmanuel Culio îi avertizează pe spanioli: „Va fi greu, CFR se închide bine!” » Ce a zis despre Dan Petrescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  22 Februarie 2020, 12:07

Acest personaj nu mai este băgat în seamă. Cred ca toți au făcut și vor face asta, dar nu înțeleg cum de nu se vede asta. Dar sa te ți de proști la vârsta asta...

silviu74
silviu74  •  21 Februarie 2020, 07:04

De ce nu spune despre sacosa trimisa de CFR la meciul Dinamo-Steaua, ajuns scandal celebru despre modul cum a împărțit Rednic banii în vestiar. La câteva săptămâni Becali a fost acuzat despre valiza promisa lui U Cluj! De ce paszkany nu a fost acuzat?

tatastrumf
tatastrumf  •  21 Februarie 2020, 02:16
Postat de joze_maurinio pe 20 Februarie 2020, 17:27

Inca mai e pe youtube filmuletul in care Muresan recunoaste cu gura lui ca doar a premiat adversarele Jiului sa promoveze CFR in Liga1, practic ce a facut si Becali si ce facea toata lumea, chiar si CFR cand a dat bani Dinamoului, stiti cu scandalul aparut si pe gesepe ca Rednic a luat banii de la CFR sa bata Steaua(2-1) ca sa i-a titlu CFR si nu a dat toti banii la jucatori.

Aici nu e vorba de argumente, este vorba doar de hatereala anti Steaua... nu te baga nimeni in seama cu aegumente...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close