FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Mihai Stoica, dezvăluiri în studioul GSP » Cine au fost jucătorii de la FCSB care l-au persiflat: „Alibec a avut o atitudine ciudată față de mine”

Articol de GSP - Publicat joi, 10 octombrie 2019 12:50

Mihai Stoica (54 de ani), fostul director sportiv de la FCSB, a vorbit, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, despre relațiile pe care le-a avut cu greii vestiarului roș-albastru de-a lungul activității acestuia la echipă. 

„Când spune de Steaua adevărată, Chipciu se referă doar la rezultate. Una e să elimini Ajax, la care jucau Blind, Eriksen și Schone, și alta să te scoată Guimaraes. Unde nu juca nimeni!  

M-au mai sunat din băieți chiar și în zi de meci «Întoarce-te!» sau «Întorceți-vă!». În funcție de jucători. Eu am avut foarte puține probleme cu jucătorii în decursul timpului. Dacă stau bine și mă gândesc, cu excepția lui Alibec, care a avut o atitudine mai mult decât ciudată față de mine... Probabil a fost influențat și i s-a băgat în cap că nu eu nu l-am vrut la Steaua sau chestii de genul ăsta” , a spus MM Stoica, la emisiunea moderată de Ovidiu Ioanițoaia. 

„Martinovic a comentat într-un fel în care m-a deranjat” 

Stoica a mai dezvăluit că un alt jucător cu care nu a avut cea mai bună relație a fost sârbul Novak Martinovic, unul dintre cei mai îndrăgiți jucători din acea perioadă. Martinovic a jucat la FCSB între 2010 și 2012.

„Poate că doar Novak Martinovic, după ce-a plecat, a comentat într-un fel în care m-a deranjat relația cu mine.

În rest, n-am avut probleme. Eu, când am venit, aveam 26 de ani și erau jucători de 33 în echipă! Acum am 54 și am colaborat cu jucători de 15 ani ca Ianis Stoica. Au știut mereu că au o ușă deschisă la mine” , a mai spus fostul oficial de la FCSB. 

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ

Vezi și: 

EXCLUSIV // VIDEO Mihai Stoica a șocat un deținut în cele 20 de luni petrecute în spatele gratiilor: „Mi-a zis că am confundat Rahova cu Disneyland!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
kamouniyak
kamouniyak  •  10 Octombrie 2019, 18:24

Davidson ala de la Guimaraes e cam mai bun decat Daley Blind si Schone la un loc, dar ce sa stie Meme....Mai si zice ca urmareste fotbalul extern, dar nu stie ca Guimaraes ii are pe Ola John, atacantul brazilian Bonatini adus din Premier League, Lucas Evangelista de la Udinese....

kamouniyak
kamouniyak  •  10 Octombrie 2019, 18:22
Postat de hermannfroditul pe 10 Octombrie 2019, 17:05

cum aveai ma mincinosule 26 de ani in 2002 si acum ai 54 in 2019?deci tu in 17 ani ai crescut in varsta cu 28 de ani?

Probabil ca se refera cand a venit in fotbal, la Otelul sau unde a inceput.

hermannfroditul
hermannfroditul  •  10 Octombrie 2019, 17:05

cum aveai ma mincinosule 26 de ani in 2002 si acum ai 54 in 2019?deci tu in 17 ani ai crescut in varsta cu 28 de ani?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează