FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Mihai Stoica rupe tăcerea și face anunțul momentului: „Există interes și din alte părți! Chestia asta a contat foarte mult pentru mine”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 09:20

Mihai Stoica a fost invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă integral pe GSP.RO în fiecare miercuri, ora 20:00, și a dezvăluit că în acest moment a avut mai multe oferte de a se întoarce în fotbal, dar că până la finalul anului este exclus să ia o hotărâre în acest sens.

„Nu cred că ar fi corect că vorbesc despre întoarcerea mea la FCSB pentru că acolo au venit oameni, lucrează. Iar asta nu e o hotărâre a mea. A zis Gigi că mă întorc când vreau, dar nu e chiar așa. Deocamdată mă gândesc și la alte proiecte. Există interes și din alte părți. 

N-am făcut nicio discuție serioasă până acum, nu m-am așezat la masă cu nimeni. Doar la o discuție care nu viza un club de fotbal, însă mi-a prins bine perioada asta. Asta chiar vreau să spun. Am avut probleme și s-au rezolvat. Chestia asta a contat foarte mult pentru mine”, a spus fostul director sportiv la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe gsp.ro.

„M-am întors la Steaua și i-am spus lui Gigi că nu m-am întors nici de prietenie, nici că iubesc Steaua. Deși sunt stelist de mic, nu mă pot opera, chiar dacă se glumește mult pe tema asta. M-am întors pentru că am realizat că e mai ușor să lucrez cu el decât cu alții! Asta e realitate. Ce nu-mi convenea mie era că spunea echipa înainte, că batem cu 72-0, lucru care irita și îi făcea pe adversari să joace”, a mai declarat MM Stoica.

Suporterii nu-l mai vor la FCSB

Mihai Stoica e în continuare fără angajament, iar în ultimele zile s-a dezbătut intens subiectul unei posibile reveniri la clubul lui Gigi Becali. Totuși, fanii FCSB-ului nu mai sunt atât de încântați de un come-back al lui Stoica.

MM a părăsit echipa la începutul lunii august, iar GSP a pornit dezbaterea: mai e dorit fostul manager general? Într-un sondaj găzduit pe site, la care au participat peste 26.000 de respondenți, nu mai puțin de 60% din voturi, adică 15.000 de răspunsuri, au avut o direcție clară: menținerea lui Narcis Răducan, actualul director sportiv, în funcție, ca unic manager!

MM Stoica, personaj de fotbal cu greutate, și-a pierdut mult din credibilitate. Doar 4.900 dintre votanți, adică 19%, și l-ar mai dori pe acesta la FCSB! 

A fost la Csikszereda-Rapid

Fostul oficial al echipei lui Gigi Becali a urmărit meciul Csikszereda-Rapid alături de Daniel Stanciu, cel care e în pole-position să ajungă manager la U Cluj. Apariția lui MM la un meci al Rapidului este surprinzătoare, însă e greu de crezut că acesta ar putea ocupa vreo poziție oficială la giuleșteni. 

Totuși, în urmă cu peste 15 ani, până să ajungă pentru prima oară la Steaua, MM Stoica a fost aproape să fie înregimentat de Rapid. La acea vreme la Oțelul Galați, Stoica a primit o ofertă din partea alb-vișiniilor, însă mutarea nu s-a mai concretizat: „Am fost președinte la Rapid. Și nu o noapte sau două, ci în două rânduri. Dacă nu primeam oferta Stelei, probabil aș fi ajuns la Rapid”, povestea Stoica în urmă cu mai mulți ani.  

MM Stoica la FCSB: 4 TITLURI în 12 ani

Mihai Stoica a venit prima dată la FCSB în 2002 și a ocupat funcția de director sportiv până în 2004, când a fost numit manager general. 

În mai 2007, a părăsit-o pe FCSB, după o ceartă cu Gigi Becali. A semnat cu Unirea Urziceni, club la care a rămas trei sezoane și alături de care a câștigat titlul de campion al României în sezonul 2008-2009. MM s-a întors la FCSB în noiembrie 2010, iar pe 4 martie 2014 a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, pentru înșelăciune. A stat după gratii aproape doi ani, fiind eliberat în februarie 2016.  

Are în palmares 4 titluri cu roș-albaștrii: 2004-2005, 2005-2006, 2012-2013, 2013-2014. 

URMĂREȘTE AICI INTREGAL EMISIUNEA CU MIHAI STOICA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Octombrie 2019, 16:34

TE AI INTORS CA NU ESTI NEAPARAT STELIST,ATUNCI RAMAI UNDE ESTI,ADICA NICAIERI,NU TE DORIM,SI NU TE AM DORIT DELOC DUPA INCIDENTUL CU SUPORTERUL NOSTRU LA MECIUL CU CFR,ERAM IN PELUZA NORD ATUNCI,FA PASI MITA,ESTI NUL,CARACTER ZERO,DIN 100 DE JUCATORI ,DACA AI GASIT 5 BUNI,SLAB RAU

mioriticul
mioriticul  •  23 Octombrie 2019, 13:44

Imi place sa văd ca ăștia nu obosesc sa repete cine sunt prietenii lui Ovidiu!

enigmaticul
enigmaticul  •  23 Octombrie 2019, 12:54

Da, cred că are oferte de la Barcelona sau Juventus. Măi pârlitule, nu te uiți puțin la tine? Cică ”mă gândesc la alte proiecte”, acum mă gândesc și la cineva care umbla de vreo 10 ani cu o mapă sub braț și zicea că lucrează la niște proiecte de anvergură, dar a sfârșit la pușcărie, apoi s-a angajat la prăvălia lui Hagi. De fapt ăsta era proiectul lui, să ajungă la.......pârnaie.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează