FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // EXCLUSIV Vine titlul în Bănie? „Craiova e favorită certă. Mijlocul e mai bun decât al FCSB-ului, se poate face o mare performanță”

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 21:02

Craiova are trei victorii din tot atâtea meciuri în 2020, iar forma oltenilor a reaprins speranțele de titlu în Bănie.

Oltenii sunt pe locul 2, la doar 3 lungimi de liderul CFR Cluj.

Emil Săndoi (54 de ani), fost antrenor la Craiova, a acordat un interviu pentru GSP.ro în care a vorbit despre șansele la titlu ale echipei lui Corneliu Papură, lăudând actuala configurație a lotului alb-albaștrilor. 

„Pentru mine, parcursul Craiovei din 2020 nu e unul nesperat. Dacă vă aduceți aminte, eu am spus încă de la începutul campionatului că o văd pe Craiova printre pretendentele la titu. Mă uit la lotul Craiovei, haideți să luăm jucătorii pe posturi.

E Pigliacelli sub Arlauskis sau Bălgrădean? E Ivan Martic cu ceva sub Crețu sau Susic? Uitați-vă la Mihăilă. Câți juniori sunt de nivelul lui? Haideți să ne uităm și la linia de mijloc. Cred că Cicâldău, Nistor și Mateiu nu sunt cu nimic mai prejos față de Djokovic, Bordeianu și Hoban. Părerea mea e că linia de mijloc a Craiovei e și peste cea a FCSB-ului!

Craiova are un lot echilibrat, cu jucători cu experiență, dar și cu tineri. E o favorită certă la titlu, cu acest lot se poate face o performanță mare. Nu fac comparații între antrenori, dar Craiova putea să aibă aceleași rezultate în acest început de an și dacă rămânea Pițurcă. Ar fi surprins pe cineva?”, a declarat Săndoi, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

CRAIOVA // EXCLUSIV Vine titlul în Bănie? „Craiova e favorită certă. Mijlocul e mai bun decât al FCSB-ului, se poate face o mare performanță”

Vezi aici clasamentul actualizat din Liga 1!

Vezi și: 

POLI IAȘI - CRAIOVA 2-5 // 3 observații după festinul din Moldova: despre „tumbele” lui Papură, „New Craiova” și falimentul strategiei lui Rednic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
suporterucv
suporterucv  •  18 Februarie 2020, 15:40

La titlu tot CFR ramane principala favorita ! Sa nu ne imbatam daca n-avem cu ce !! Meciurile din pl-off ne vor arata exact cum stau lucrurile. Pana atunci sa ramanem calmi !

dansy
dansy  •  18 Februarie 2020, 12:19

Eu cred ca ,desi Universitatea are un lot foarte bun si omogen,ii va fi foarte greu sa castige campionatul.Nu imposibil ,dar foarte greu. Mai intai trebuie sa invinga pe CFR ceea ce este foarte greu,apoi trebuie ca arbitri sa stea in banca loc si sa nu mai influienteze jocurile fluierand dupa interese.Mai vedem dar sa nu ne imbatam cu apa rece.Trebuie luat meci cu meci si apoi vom vedea.

dansy
dansy  •  18 Februarie 2020, 12:14
Postat de chernomor pe 17 Februarie 2020, 22:55

Stelisti sunt cei care sustin Steaua Bucuresti. Voi sunteti ficisibi-isti sau recidivisti. In niciun caz stelisti!

Dar cum au batut iti amintesti???La 0-0 arbitrul nu da un penalti clar pentru Un iversitatea.Ai uitat sau te faci ca ai uitat.Cand FCSB a primit penalti la un asa zis fault care s-a petrecut la un metru in afara careului(meci la Bucuresti) iar ai uitat???? Si iti mai dau 10 exemple de cum a castigat FCSB cu Universitatea hotilor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează