FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - HERMANNSTADT

EXCLUSIV Ziua și scandalul în Liga 1! FRF, atacată înainte de Gaz Metan - Hermannstadt: „Cum să faci așa ceva?!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 14:59

Gaz Metan Mediaș și Hermannstadt joacă azi, de la ora 21:00, într-un meci din etapa a 8-a din play-out. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport 3, Look Sport și TV Digi Sport 1.

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-l trimită la centru la acest meci pe George Rădulescu din București. Problema a apărut când gazdele au aflat numele observatorului delegat de FRF:  Aron Huzu din Sibiu!

"Îl respect enorm pe domnul Huzu, dar e neinspirată această delegare. De fapt e foarte, foarte neinspirată", a comentat Edward Iordănescu pentru GSP.ro.

Aron Huzu este născut și locuiește în Sibiu, iar în trecut a fost şeful arbitrilor.

Un alt oficial de la Mediaș a fost și mai vehement decât Iordănescu jr.: "Este incredibilă această delegare! Cum să faci așa ceva?! Dintre toți observatorii, tocmai Huzu a putut fi trimis aici? Probabil, să facă economie la benzină!". 

Gaz Metan şi Hermannstadt s-au mai duelat de trei ori în acest sezon al Ligii 1: de două ori s-au impus medieşenii, iar un joc s-a încheiat cu victoria sibienilor.

Medieșenii sunt liderii play-out-ului, cu 35 de puncte, în timp ce oaspeții sunt pe loc de baraj la retrogradare, cu 19 puncte după 7 runde. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pentru acest meci, Gaz Metan nu are niciun absent, în timp ce sibienii au trei jucători accidentați: Biel Company, Pedro Moreira și Cătălin Pârvulescu.

CITEȘTE ȘI:

SCANDAL la Mediaș » Jucătorii și antrenorul nu s-au mai prezentat la antrenamente. Fiscul a blocat toate salariile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  09 Mai 2019, 22:12
Postat de wba33 pe 03 Mai 2019, 15:22

Bravo Iedi...asa ai facut si in returul din sezonul regulat si arbitrul a eliminat 2 jucatori de la Sibiu. Asa a facut si Calarasiul meciul trecut si nu am primit 2 penalty-uri. Marele antrenor

saracii , io eliminat pe nedrept asai, atac criminal (Dalbea) si cap in gura (Dandea).....vezi ce nedrept e arbitrul...trebuia doar avertizment verbal..nici galbem ....:)))) cine i-o pus sa atace, pe ciobanasi??

wba33
wba33  •  03 Mai 2019, 15:39
Postat de axel_07 pe 03 Mai 2019, 15:36

2 Solit - le da Mediasul 3 puncte alora de la Sibiu ca-s in familie :))

Cum ne-au dat si stadionul.

lobbyone
lobbyone  •  03 Mai 2019, 15:37

Ce plang astia de la medias atat ma? Ce poate sa le faca observatorul? Are medias echipa de 10 ori mai buna, de ce se plang?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează