FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Experienţa CFR Cluj i-a afectat viaţa personală » Jorge Costa divorţează

Jorge Costa divorţează de soţia sa, Isabel
Jorge Costa divorţează de soţia sa, Isabel

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 februarie 2012 13:50

Experienţa din România nu i-a făcut bine vieţii personale a lui Jorge Costa.

Avocaţii familiei Costa au remis presei din Portugalia un comunicat în care anunţă faptul că cei doi soţi au decis să divorţeze, scrie oradecluj.ro

Isabel şi Jorge Costa au hotărît, de comun acord, "să pună capăt unui mariaj fericit de 18 ani", se spune într-o informare semnată de avocatul soţiei. "Procesul de divorţ a început şi se va finaliza pe cale amiabilă", se menţionează în comunicat. Isabel şi Jorge Costa au împreună trei băieţi, David, Guilherme şi Salvador.

Cuplul Costa s-a aflat în mijlocul unui scandal şi la Cluj, în octombrie 2011. Cei doi soţi au avut o dispută violentă la domiciliu, după ce "Animalul" a petrecut împreună cu cîţiva jucători într-un club. Ambii soţi au negat incidentul, însă Isabel Costa a părăsit imediat România, întorcîndu-se în Portugalia.

"Animalul" dezlănţuit! Jorge Costa şi-a luat la pumni nevasta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
zeidas
zeidas  •  04 Februarie 2012, 09:14

Pai care e adevarul, l-a prins nevastasa cu CFR, sau cu Romania in pat ? Ai avea loc la can-can cu productiileastea, draga "mazgilitoriule" !

transilvano
transilvano  •  03 Februarie 2012, 14:46

o sa sa-si gaseasca si el o romanca ca si Zenga... Succes si bafta COSTA !

pivarga
pivarga  •  03 Februarie 2012, 14:22

mare cacat de stire e si asta, in special titlul! daca ar trebui sa scrii doar despre sport ai muri de foame jurnalist de 2 bani! sa iti fie rusine! chiar nu sunt persoane sa supervizeze aceste comunicate la voi? gunoaie de paparazzi sa va fie expusa si voua viata privata in special toate rusinile ascunse phiu!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează