FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Explicaţia problemelor financiare care l-au trimis pe Gabi Tamaş la Steaua: "Francezii l-au păcălit"

Foto: Le Figaro
Foto: Le Figaro

Articol de GSP - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 11:02

Florin Manea, agentul lui Gabi Tamaş, a vorbit despre problemele noului fundaş al Stelei cu Fiscul francez, după perioada petrecută la Auxerre.
”E o problemă veche care-l urmăreşte. Aceeaşi problemă a avut-o şi Daniel Niculae. Fiscul te urmăreşte peste tot. El a fost păcălit. A încasat o sumă mare de instalare la Auxerre.

În Franţa se dau toţi banii şi tu trebuie să-ţi plăteşti taxele. N-a ştiut, toţi banii ar fi trebuit să fie ai lui, dar n-a fost aşa. Nu e ca în Anglia, unde primeşti banii, iar taxele le plăteşte echipa”, a spus Florin Manea la televiziunea sportro.

Citeşte în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor şi pe platforma Gazata Digitală totul despre problemele financiare pe care le are Gabi Tamaş, motivul real pentru care a acceptat oferta Stelei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
sexilian
sexilian  •  20 Ianuarie 2015, 20:45

umplei de capuse si lasa-i..

supersolo
supersolo  •  20 Ianuarie 2015, 16:47

are de platit sute de mii de euro si dinamovistii voiau sa joace pe 2000 pe luna ...sa fim seriosi...mai are un an sa-si plateasca taxele...dupa care...daca in Romania nu a intrat la puscarie pentru ca a spart un geam si adormit pe presul de la intrarea unui apartament de beat de era..pentru neplata taxelor..fiscul poate emite mandat de arestare international prin interpol si judecat in Franta pentru evaziune ....pe de alta parte e si vina IMPRESARULUI Manea care la lasat balta fara sa-l avertizeze de ceea ce era stipulat in contract...si asta se refera nu numai la prima de instalare ci si la salariile primite ca fotbalist in Franta . Prostul si-a dat seama abia cand juca in Anglia..

gabisp
gabisp  •  20 Ianuarie 2015, 13:21

Pai mata, ce-ai facut ? Credeai ca esti INCA in Romania , unde nu trebuie sa-ti platesti taxele ?...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează