FOTBAL  »  Superliga  »  LIŢĂ DIN NOU DESPRE PLECAREA LUI REGHE

Explicaţiile lui Liţă Dumitru după declaraţiile care au creat panică la Steaua: "Aşa cred eu, că Reghe va pleca"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 10:37

Liţă Dumitru a creat tensiune la Steaua după ce a declarat că e convins că Reghecampf va da curs unei oferte şi va pleca din vară de la Steaua.

Fostul mare jucător al roş-albaştrilor a oferit noi lămuriri în privinţa acelor afirmaţii, dar îşi menţine opinia conform căreia sînt şanse mari ca antrenorul Stelei să plece la vară.

“Eu am spus că Reghe ar pleca dacă ar ajunge în finală, pentru că Steaua este o rampă de lansare. E normal să aibă oferte. La fel a făcut şi Olăroiu. Nu ştiu dacă Reghecampf pleacă sau nu. Aşa cred eu“, a declarat Liţă Dumitru la Sport Total fm.

Reghecampf l-a atenţionat pe Liţă să nu mai vorbească despre o eventuală plecare a sa de la Steaua.

"Nu ştiu de unde a scos asta cu plecatul, eu n-am discutat cu nimeni despre aşa ceva. Doar cu patronul Stelei aş putea discuta despre aceste lucruri şi nu s-a pus problema. Nu vreau să plec de la Steaua, e unul dintre cele mai mari cluburi din Europa. Sînt mulţumit de contractul pe care îl am aici şi nu mă gîndesc să plec", a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Gigi Becali despre o eventuală plecare a lui Reghe la vară: "Dacă are ofertă, să fie sănătos!"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
varanga53
varanga53  •  11 Martie 2013, 18:14

Un ziarist intreg la cap(nu e cazul la voi) , auzind asemenea stire , ar fi cautat confirmarea la cel in cauza , adica Reghe ! Dar cum voi publicati numai stiri fabricate in latrine, aruncati pe piata numai asemenea "duhori" !

b.gigel
b.gigel  •  11 Martie 2013, 15:38

Părerea lui? Nu știu pe cine interesează ! Poate că el așa ar face,dar să se delimiteze. Și de ce crede,Liță, că toata Romania este interesată de părerea lui ? Să o spună acolo...prin cercurile prin care se învârte,nu la televizor !

sorindrag
sorindrag  •  11 Martie 2013, 14:38

acum 2 saptamani sugativa din comuna rosu pleca la germanica, ca e un geniu neinteles si nu-l vrea nimeni pe banca! sa inteleg ca mai ramane o tura ca s-a incalzit un pic afara si e de dat la peste pe Dimbovita

Vezi toate comentariile (19)
Comentează