FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Explozia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2007 00:00

Pentru Andrei Margaritescu acest start de sezon este cel mai bun din cariera. A fost convocat la echipa nationala pentru partidele cu Olanda si Luxemburg, in ultima evoluind 90 de minute. In tricoul lui Dinamo a evoluat in 11 partide, in toate competitiile, si a inscris doua goluri, ultimul la Tirgu Jiu, cu un lob de la 20 de metri.

Punctul de plecare al evolutiilor foarte bune ale lui "China" a fost "dubla" cu Elfsborg. Mai exact, returul de la Boras. La scorul de 1-0, "China" a scapat singur cu portarul advers si a ratat de putin poarta. Mijlocasul de 27 de ani si-a reprosat acea faza, dar a dorit sa se revanseze. A tras tare la antrenamente, a muncit mult, iar rezultatele s-au vazut: a inscris de doua ori si a fost convocat de Victor Piturca! "M-am simtit foarte rau dupa ratarea din meciul cu Elfsborg. Dupa acel meci mi-au iesit toate: am dat doua goluri si am fost convocat la echipa nationala", a spus Andrei.

5
goluri a marcat Andrei Margaritescu in 87 de meciuri la Dinamo

"Ne asteapta un meci foarte dificil contra unei echipe care e disperata sa cistige puncte. Trebuie sa cistigam pentru a continua ascensiunea in clasament"
Andrei Margaritescu

In haita la Bologna
Dinamovistii se transfera, rind pe rind, la clinica de la Bologna. Dupa Ianis Zicu si Daniel Oprita, alt elev al lui Walter Zenga a luat drumul Italiei. Cornel Predescu s-a accidentat grav in week-end, in partida Dinamo II - Inter Gaz (3-2), suferind o entorsa de gradul III, fiindu-i afectate ligamentele si meniscul. "E clar ca turul campionatului e terminat pentru mine. Voi depasi si aceasta perioada grea", a spus Predescu.

Liviu Ganea la Ajax?
Site-ul suporterilor lui Ajax, www.ajax.netwerk.to, sustine ca Liviu Ganea este dorit la Amsterdam. Atacantul de 19 ani este monitorizat cu atentie de catre scouterii batavi, care sustin ca Ganea este un fotbalist de perspectiva.

Fara Galliquio

John Galliquio, care a avut probleme cu viza, s-a intors luni seara in Romania. Peruanul nu va fi oprit de Walter Zenga in lotul pentru Constanta. Altfel, lui Ivan Gvozdenovici i-a sosit "cartea verde". El va evolua astazi pentru Dinamo II in confruntarea din Cotroceni, cu Progresul, de la ora 15:00.

Indigestie
Ros-albilor nu le-a picat bine eliminarea din Champions League. Ba, mai mult, nici nu se mai uita la partidele din grupele Ligii Campionilor. Cel putin la cele ale Stelei! Ieri, "ciinii" si-au programat plecarea spre Constanta la ora 20:00 pentru a nu urmari partida Sevilla-Steaua. (Mihai Nejneru)

Borcea da banii
Andrei Margaritescu a marcat duminica, la Tg. Jiu, de la 20 de metri, si a cistigat pariul facut cu Mircea Rednic pe vremea cind acesta antrena Dinamo. "Puriul" ii promisese 1.000 de dolari daca inscrie din afara careului de 16 metri. "Ii dau eu banii lui Margaritescu, din cauza asta nu i-a luat de la Rednic", a zis Borcea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează