FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA CAMPIONILOR / STEAUA - ARSENAL, AZI, ORA 21:45, PRO TV / STIREA 24

"Extraterestri"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2007 00:00

"Arsenal nu prea are puncte slabe. Se poate spune ca sint niste extraterestri, dar asta nu inseamna ca nu ne vom bate cu ei", si-a inceput Pedrazzini conferinta de presa de ieri. "Daca acum doua luni imi spunea cineva ca voi sta pe banca Stelei ca antrenor principal la un meci cu Arsenal, il consideram nebun", a mai marturisit italianul.

La doar citeva minute dupa ce el a plecat din sala, Rica Neaga a dat replica zilei. "Eu, unul, nu stiu cum arata un extraterestru, ca nu am vazut nici unul niciodata. In schimb, am urmarit multe meciuri de-ale Arsenalului. Va spun ceva, nu ne consideram victime in fata englezilor si nici nu plecam cu sansa a doua, trebuie sa ne ridicam la inaltimea competitiei", a spus Neaga.

El a fost completat de colegul sau din linia de atac, Nicolae Dica. "Este al doilea an in Champions League si nu trebuie sa mai avem teama. Emotii, da, ca alea apar si cind joci in Liga I, insa teama nu, ca nu avem de ce. S-a vazut si anul trecut, am fost la inaltime cind am evoluat fara frica, pe Bernabeu si cu Lyon in deplasare", a spus Dica, golgeterul Stelei in 2006 in Liga, cu 4 reusite.

"Arsenal a inceput tare in Premier League, a batut-o pe Sevilla cu 3-0, deci e o trupa redutabila, insa as plasa-o pe locurile 3-4 in ordinea valorica a celor mai tari echipe contra carora am evoluat"
Nicolae Dica

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează