FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZAU

Eze si suleap au semnat azi cu Gloria!

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2007 00:00

Nigerianul Dino Eze si fostul jucator al Unirii Urziceni, Marius suleap, sint de astazi jucatorii Gloriei cu acte-n regula. Cei doi au parafat in prezenta managerului general Viorel Ion contracte valabile pe perioade de un an, respectiv trei ani.

"Pentru Eze vom plati 20.000 de euro impresarului sau, iar el va cistiga 35.000 de euro intr-un an de contract. A semnat si suleap, pe un an, cu optiune de prelungire pe inca doi, iar salariul sau este de 40.000 de euro. Sint multumit de cele doua achizitii si sper ca am avut mina buna. Ramine ca si Paleacu sa semneze joi, atunci cind si restul jucatorilor vor parafa noile contracte cu Gloria", a declarat azi "Vioara" pentru Gazeta.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează