FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ, SÎMBĂTĂ, ORA 18:00, GSPTV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Fă echipa şi ghiceşte scorul la Rapid - CFR Cluj şi cîştigă premii!

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2009 00:00

În această seară de la ora 18:00, Rapid va juca pe Giuleşti în compania celor de la CFR Cluj, în derby-ul etapei a X-a, a Ligii I. Rapidisti.ro şi cfrmania.ro vă invită să intraţi în rolul antrenorilor celor două formaţii, Viorel Hizo şi Antonio Conceicao pentru a alege primul "11".

FĂ ECHIPA RAPIDULUI PENTRU MECIUL DIN ACEASTĂ SEARĂ

FĂ ECHIPA CFRULUI PENTRU MECIUL DIN ACEASTĂ SEARĂ

În plus aveţi şansa să cîştigaţi premii tot pe cele două siteuri de suporteri, dacă veţi ghici scorul corect al partidei, iar la finalul meciului veţi fi extras cîştigător.

INTRĂ PE RAPIDISTI.RO ŞI CÎŞTIGĂ UN TRICOU ORIGINAL AL RAPIDULUI

INTRĂ PE CFRMANIA.RO ŞI CÎŞTIGĂ O MINGE

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  17 Octombrie 2009, 16:53

Sa fiti atenti daca va marca steaua ... ce entuziasm va fii pe comentatori iar daca va marca poli ... va fii un gol si atat !!! Nu pot sa uit un meci dintre rapid si steaua ... terminat 3-2 pt oi in giulesti. Cand au marcat golul 3 steaua ... tipau aia de parca sa calificat nationala la mondiale 10 turnee consecutive:| Sa va fie rusine Gsp ! Forza Rapid ! Vrem sa ramai pe primu loc !

 •  17 Octombrie 2009, 15:57

n-am nimica cu rapidu!! da..am doi porci care nici ei nu se uita la cfr!!si atunci unde-i derby??bate rapid la 3-4 goluri diferenta!!!

panzaralex
panzaralex  •  17 Octombrie 2009, 14:19

sincer pe mine nu ma afevteaza prea tare ca il vad pe net ..fiind in strainatate..dar totusi e o decizie care nu ma mai mira..anul trecut au facut la fel daca va mai amintiti..toata lumea stie ca va fi un meci mult mai spectaculos decat steaua la iasi deorece echipele feroviare sunt pe val si joaca deschis!FORZA CFR!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează