FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Fabrice Fernandes a semnat cu Le Havre

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

dinamovisti.ro anunţă că fostul mijlocaş francez al "cîinilor", Fabrice Fernandes (28 de ani), a semnat cu ocupanta primului loc în liga a doua franceză, Le Havre.

Fernandes va juca şase luni la formaţia ce are şanse bune de a promova la anul în prima ligă. Mijlocaşul şi-a reziliat contractul cu Dinamo în vară, iar clubul i-a eliberat toate documentele pentru a putea juca la formaţia franceză. "I-am dat deja cartea verde lui Fabrice, e jucătorul lui Le Havre, cu noi şi-a încheiat contractul", a confirmat pentru dinamovisti.ro directorul sportiv Constantin Dănilescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  01 Februarie 2008, 20:48

Pacat de acest jucator!Super mijlocas!A avut ghinionul sa-l aiba pe jaful de Rednic antrenor!Asa a patit si Denis Serban!

 •  01 Februarie 2008, 20:39

era chiar bun, dar avea si o durere in ... pacat ca n-a avut un pedagog bun k sa-l motiveze...

 •  01 Februarie 2008, 20:17

dupa Demollari a fost cel mai bun strain care a jucat in Romania. Cei care l-au dat au fost niste cretini in frunte cu rednic.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează