FOTBAL  »  Superliga  »  "U" - CFR 1-1

Fabulos » Fanii Universităţii au oferit un spectacol de neuitat la derby-ul Clujului

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2010 00:00

Galeria "studenţilor" a derulat o coregrafie de excepţie la meciul de ieri, poate cea mai impresionantă la un derby clujean.

3.000 de fani ai lui "U" au umplut tribuna a doua. Într-o jumătate au stat suporterii cu tricouri negre, în cealaltă cei cu tricouri albe. Un banner uriaş a măsurat ataşamentul fanilor lui "U": "O istorie pură ce nu poate muri, ne ţine lîngă «U» Cluj cît timp vom trăi".

Mesajele s-au amestecat cu huiduilelile ce au însoţit apariţia pe teren a campionilor şi a susţinătorilor acestora: "Avem speranţa, pînă-n ultimul minut, că veţi lupta precum acel «U» de demult". A urmat un foc încrucişat. "Aveţi o galerie de bătrîni şi de copii, sînteţi fetiţele alb-vişinii", au renunţat la politeţuri "şepcile roşii". Cei 150 de fani ai "vişiniilor" şi-au amorsat imediat ironiile. "R.I.P, «U»", "Nici un stres", "În 5 ani încununaţi de glorie, v-am surclasat întreaga istorie", "Ce căutaţi în A? Oricum veţi pierde. Gloria voastră e la masa verde". Nici un incident nu a avut loc între galerii, în interiorul stadionului.

"Clujul nu înseamnă scandaluri, bătăi şi violenţă. Clujul sînteţi voi? Un pic de decenţă"
"Ce dor ne-a fost de voi, ne-am săturat să ne batem joc de oi"
"Mare bărbăţie, mare vitejie, să daţi într-un om căzut la ananghie"
bannere galerie CFR

"Pinguinul pseudo-universitar, coşmar pentru orice frînar"
"Oricît aţi încerca fenomenul nu vă vrea"
"Cîntaţi în continuare, premiul cel mare e la Arpi-n buzunare"
mesaj galerie "U"

Fără Gabi Mureşan cu Roma
Cu două minute înainte de finalul primei reprize, Gabi Mureşan a suferit o întindere la gamba dreaptă. "Papa de Cluj" nu a mai putut continua jocul şi a fost înlocuit de Leonardo Veloso. Brazilianul a trecut în banda stîngă, în timp ce locul liber lăsat de Mureşan la mijloc a fost luat de Emil Dică. Gabi Mureşan are şanse minime să joace marţi, pe Olimpico.

Limoniu show
Consilierul lui Florian Walter, Ioan Mărginean, a urmărit partida de la una dintre loje. "Limoniu" a izbucnit cu 15 minute înainte de final. "Fă bă o schimbare", a urlat Limoniu. Mărginean lucrează oficial la "U', după ce a renunţat la funcţia de observator. De altfel, la pauză, Limoniu a intrat în cabina observatorilor, discutînd cu Dan Petrescu (Fibră).

- Stăncioiu şi Rada s-au certat după golul lui Claudiu Niculescu. Portarul i-a reproşat colegului său că n-a sărit în zid la execuţia fostului dinamovist.
- Valentin Lemnaru a fost în prim-planul primei faze încinse a meciului. Atacantul a căzut în careu de lîngă Cadu, iar arbitrul Deaconu i-a arătat corect cartonaşul galben pentru simulare.
- Iuliu Mureşan a ajuns la stadion cu o oră şi jumătate înainte de startul meciului.
- Preşedintele clujenilor a luat loc la tribuna oficială, fiind însoţit în permanenţă de doi bodyguarzi. Oficialul a plecat în minutul 85 de la meci.
- Traore a fost înlocuit de Cîrţu imediat după o ratare din poziţie unu la unu. Ivorianul era oricum uşor accidentat şi a ieşit de pe teren cu mîinile în cap, nevenindu-i să creadă că n-a reuşit dubla. În locul lui Traore a intrat Bud, care s-a îmbrăţişat cu antrenorul său înainte de pătrunde pe teren.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
universitar
universitar  •  01 Octombrie 2010, 00:03

asa cum zic uni ca ii copiem asa am putea spune ca suntem copiati de toate echipele din tara pt ca am avut primul imn dedicat unei echipe de fotbal din romania voi de ce aveti imnuri nu ne-ati copiat? ahahahaha

universitar
universitar  •  01 Octombrie 2010, 00:01

frate la urmatoru meci acasa aud ca am copiat si mersul spre stadion de la ceva ultrasi cu vechime in fotbalul romanesc cand ei fura sloganuri care iau facut pe uni ultrasi mari cum ii ala cu mama dar ce sa faci

decebal1980
decebal1980  •  27 Septembrie 2010, 23:36

vai de voi! maine la Roma v-o luati cu 3-0

Vezi toate comentariile (22)
Comentează