FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA ALBA IULIA

Falub: "Trebuie să o batem pe Poli Iaşi cu orice preţ"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Tehnicianul Unirii Alba Iulia, Adrian Falub, speră să redreseze cît mai repede echipa, aflată în zona fierbinte a clasamentului, pe penultima poziţie.

"Despre jocul cu Poli Iaşi, nu pot să spun decât că va fi unul pe care trebuie să-l câştigăm cu orice preţ, cu toate că trupa lui Grigoraş reprezintă în acest moment o nucă greu de spart, care a lăsat o impresie favorabilă în primele două etape, în care a bătut Rapidul în Copou şi a pierdut în minutul 95 la Timişoara.

Din cele patru reprize jucate în retur, cred că doar în cea de-a două a meciului cu Bistriţa nu ne-am regăsit, deci trebuie să tacem, să ne pregătim la parametrii maximi şi să acceptăm criticile care ni se aduc pe bună dreptate.

Ar fi ideal ca suporterii să se apropie din nou de Unirea Alba Iulia, pentru că avem nevoie de susţinerea lor, şi vreau că eu împreună cu colegii din staff-ul tehnc şi jucători să ne concentrăm pentru a învinge la Iaşi.

Este clar că doar rezultatele te ţin în viaţă în fotbal şi doar atunci când ai rezultate bune eşti aplaudat, condiţii pe care noi nu le-am îndeplinit până acum", a spus Adrian Falub.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  05 Martie 2010, 21:54

falube.... mai taci oleaca ! da-ti demisia ca n-ai o vina cu acest sport ! esti paralel cu fotbalul !dapa meciul de la IASI vei ramane pe ultimul loc si acolo vei ramane pana la finalul campionatului !

 •  03 Martie 2010, 20:19

daa si marmota invelea ciocolata in staniol...

george.1
george.1  •  03 Martie 2010, 18:08

unirea va pierde la iasi ...Falub demis si la stadionu din cetate din alba iulia suporteri tot mai putzini o sa vina la un meci cu bistritza avetzi niste pretzuri.Voi vretzi suporteri dar taticule lasa din pretz daca vrei suporteri u pe criza pui bilete la un pretz la care nu si le permite lume atuncea cu steaua dinama punetzi 100RON biletul?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează