FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

VIDEO Arădenii au dus ironiile la următorul nivel » Frigider expediat unui jucător advers: „Dacă vrei și o canapea, un dulap, să ne spui” + reacția fotbalistului

Fanii arădeni au dus ironiile la nivelul următor și i-au făcut cadou lui Alexandru Albu (28 de ani), mijlocașul Rapidului, un frigider.
Fanii arădeni au dus ironiile la nivelul următor și i-au făcut cadou lui Alexandru Albu (28 de ani), mijlocașul Rapidului, un frigider.

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 19:24 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 19:24

Fanii arădeni au dus ironiile la nivelul următor și i-au făcut cadou lui Alexandru Albu (28 de ani), mijlocașul Rapidului, un frigider. 

Alexandru Albu a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai celor de la UTA în stagiunea precedentă. A plecat între timp la Rapid, iar în meciul direct din acest sezon a acuzat comportamentul fanilor arădeni, „Mi-au umplut frigiderul tot meciul”, aluzie la înjurăturile din tribune.

VIDEO Fanii arădeni, cadou pentru Alexandru Albu

Suporterii l-au auzit și s-au gândit să rezolve problema. I-au făcut cadou un frigider în culorile și cu emblema clubului UTA. 

Arădenii i-au transmis și un mesaj, pe WhatsApp, rapidistului: „Bună, Alex. Iți dorim sănătate și sperăm că ți-a plăcut frigiderul. Pe viitor sper să lași loc de bună ziua pe unde joci. Te țucăm #doarutacontează. P.S. Dacă mai ai nevoie de ceva prin casă să ne spui, că nu e problemă (canapea, dulap, etc)”. 

Arădenii au dus ironiile la următorul nivel » Frigider expediat unui jucător advers: „Dacă vrei și o canapea, un dulap, să ne spui” + reacția fotbalistului
Frigiderul pe care fanii celor de la UTA i l-au trimis lui Alexandru Albu

Albu a intrat și el în horă. A gustat gluma și le-a transmis arădenilor: „Eu nu am spus nimic de rău, cum ați luat-o voi. Eu am spus că nu este un meci special, pentru că pentru mine orice meci e special, dar s-a înțeles altfel. Mulțumesc mult pentru frigider, aveam nevoie să îl țin acolo în curte pentru apă și suc. Mulțumesc frumos și aveți grijă”.

Alexandru Albu, dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj 

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul de la CFR Cluj, l-ar dori pe Alexandru Albu, mijlocaș defensiv de la Rapid.

Antrenorul campioanei îl vrea pe Albu „cu orice preț”, chiar în această iarnă, susține Fanatik. Albu are 4 goluri în Liga 1 în acest sezon, în cele 9 meciuri jucate.

Media indexului său InStat este de 263, a doua cea mai mare în rândul mijlocașilor defensivi după cea a lui Jonathan Rodriguez (CFR Cluj, 265). Albu stă bine la duelurile defensive și se poate lăuda cu o acuratețe decentă a paselor reușite, de 86%. Are o medie de 32 pase precise pe meci. În plus, este, alături de Cascini, singurul mijlocaș defensiv cu 4 goluri înscrise în acest sezon.

VIDEO De ce a ales Alexandru Albu să semneze cu Rapid: „S-au bătut cel mai mult pentru mine”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Eric de Oliveira are probleme de sănătate și se gândește la retragere: „Merit câteva minute să îmi iau la revedere de la fotbal”

Transfer răsunător pentru CFR Cluj! Campioana, aproape de a semna cu un atacant cu CV impresionant

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  28 Septembrie 2021, 21:46

baaaa, morrr jurrrr ;=)))))) NU CREDDDD :))))) BV FAILOR UTA-ei :)))))

reteleanu
reteleanu  •  28 Septembrie 2021, 18:54

in seara de CL, glume de sant. asa o arata si prima pagina din l'equipe sau gazzetta (aia adevarata. singura adevarata)?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează